Δευτέρα, Νοεμβρίου 09, 2009

Θυμάστε το "θύμα της Αστυνομικής βίας" σύμφωνα με τον κύριο Παπανδρέου;

Ο Πρωθυπουργούλης μας, από το βήμα της βουλής είχε βιαστεί να καταδικάσει την αστυνομία για βασανισμό ενός... άμοιρου λαθρομετανάστη. Τότε έγιναν και πορείες διαμαρτυρίας και συμπαράστασης και φασαρίες... Σήμερα θα ζητήσουν συγνώμη όλοι αυτοί οι γελοίοι με πρώτο τον Πρωθυπουργό;

Μάθετε λοιπόν την αλήθεια:

Πηγή: Zoogla

"Επίδοξος βιαστής ο 23χρονος Αφγανός στη Νίκαια


Σε πνευμονικό οίδημα οφείλεται ο θάνατος του 23χρονου Αφγανού, που είχε βρεθεί νεκρός από συμπατριώτες του σε διαμέρισμα στη Νίκαια.

Το περιστατικό αυτό είχε φτάσει στο Κοινοβούλιο, καθώς υπήρξαν καταγγελίες ότι ο Αφγανός στις 26/9 είχε προσαχθεί στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα και είχε ξυλοκοπηθεί. Ο 23χρονος βρέθηκε νεκρός 14 ημέρες μετά την προσαγωγή του.

Η έρευνα της αστυνομίας, όμως, αποκάλυψε ότι ο Αφγανός την ημέρα της προσαγωγής του είχε προσπαθήσει να βιάσει 14χρονο συμπατριώτη του. Αλλά έγινε αντιληπτός από τον αδελφό του ανήλικου, ο οποίος και τον ξυλοκόπησε. Έτσι εξηγούνται -με βάση την ιατροδικαστική έκθεση- και οι παλαιοί μώλωπες που υπήρχαν στο σώμα του.

Πριν από λίγες ώρες ολοκληρώθηκαν οι τοξικολογικές εξετάσεις, σύμφωνα με τις οποίες ο 23χρονος είχε καταναλώσει ναρκωτικές ουσίες σε συνδυασμό με αλκοόλ."

2 σχόλια:

aggelos είπε...

ο τρισε στον αντενα που μιλησε ειπε ξεκαθαρα οτι το ελειμμα ειναι πολυ περιεργο και μη νορμαλ ..αρχισαν να μυριζονται την απατεωνια των πασοκων..παραηταν χοντρη η αυξηση...

tsaousa είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.