Δευτέρα, Νοεμβρίου 16, 2009

Γ.Γ. Μεταφορών & Επικοινωνιών του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων

Χάρης Τσιόκας...

Ο κύριος αυτός που ήταν και στον τομέα μεταφορών και επικοινωνιών του ΠΑΣΟΚ... και πέρασε αξιοκρατικότατα από την διαδικασία του φανταστικού πρωθυπουργούλη μας στο opengov.gr, είχε, τον Σεπτέμβριο που μας πέρασε μια πολύ ωραία συμπεριφορά με διπλοπαρκάρισμα, παρακώλυση συγκοινωνίας και ίσως διάφορα άλλα. Στο βιογραφικό του το έβαλε άραγε;

Διαβάστε και θαυμάστε στο blog frappelections.

Να παραιτηθεί αμέσως ο κύριος αυτός ή να μας δείξει το απόκομμα από την κλήση του. Αν δεν έφαγε κλήση, να του σταλεί άμεσα και να παραιτηθεί. Το απαιτεί το συμβόλαιο που έκανε μαζί μας ο Γιώργος Παπανδρέου. Η δέσμευσή του πρέπει να γίνει πράξη. Διαφορετικά είναι συνένοχος.

Ήθελα να 'ξερα. ΑΝ δεν τους επέλεγαν από το opengov.gr, πόσο χειρότερες θα μπορούσε να είναι οι επιλογές τους; Γιατί τώρα υποτίθεται ότι έχουν επιλέξει τους.... καλύτερους!!! Φανταστείτε...

8 σχόλια:

Agg3los είπε...

http://www.euro2day.gr/news/economy/124/articles/556220/Article.aspx


Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο συμμετοχής του δημοσίου στην Olympic Air, ο κ. Βγενόπουλος στάθηκε στις συνομιλίες που είχε με τον πρωθυπουργό, κ. Παπανδρέου όταν ήταν ακόμη στην αντιπολίτευση, όπου είχε προκύψει κοινός τόπος αναφορικά με τη μειοψηφική συμμετοχή του δημοσίου. "Η πολιτική αυτή ήταν σωστή και απέμενε πλέον να καθίσουμε να συζητήσουμε τους όρους και τις προϋποθέσεις".

Ωστόσο, σε δηλώσεις του προ ημερών, ο κ. Σηφουνάκης διέψευσε τέτοιο ενδεχόμενο, υποστηρίζοντας ότι δεν έχει νόημα η μειοψηφική συμμετοχή του δημοσίου στην εταιρία. Ο κ. Βγενόπουλος αναρρωτήθηκε: "Ο κ. Σηφουνάκης κατήργησε τον πρωθυπουργό;".

που ειναιη συμμετοχη του δημοσιου?Ε.?

Agg3los είπε...

η Διαμαντοπουλου λεει οτι δεν θα γινουν παντου σχολες τει και αυτο το θεμα θα τελειωσει κλπ..και την ιδια στιγμη καταργει τη βαση του 10!καλα για ποσο καφρους μας περνανε?

Demelene είπε...

Το ειδες και εσυ ε?
Τα σχόλια πριν από μένα ειναι λιγο άσχετα?

Vassilis είπε...

Το είδα demelene... απίστευτο. Και αυτόν τον έβαλαν Γ.Γ. μεταφορών!!! Τους ψάχνουν πολύ για να τους βρουν;

Demelene είπε...

Όπως σου έχω πει, όλοι ανεξαρτήτως χώρου ειναι για τα μπάζα εκτός εξαιρέσεων.

Και έξω να έχουν μάθει να ζήσουν, μόλις έρχονται στην Ελλάδα ξεκινάει η καφρίλα!
Γιατί? Μα πολύ απλά. Δεν τιμωρείται κανένας!
Ανεξαρτήτως χώρου, παράταξης και καλά θεωρητικών ιδεών.

Vassilis είπε...

Οι τυχοδιώκτες εισχωρούν παντού. Αλλά υπάρχει διαφορά ανάμεσα σε κάποιον που κάνει σπασμωδικές κινήσεις και κάποιον που ξέρει τι πρέπει να γίνει. Και αυτοί... δεν έχουν ιδέα.

Demelene είπε...

Ναι βέβαια!
Αλλά όχι στην ελληνική πολιτική σκηνή.

Όπως πάντα μόλις φτάσει το θέμα στα άτομα που χαρακτηρίζονται από χώρους διαφωνουμε. Cheers!

Vassilis είπε...

demelene, επειδή είμαστε στην Ελλάδα, δεν μπορώ να διαλέξω... Άγγλους να μας κυβερνάνε. Οπότε διαλέγω αυτόν που θεωρώ καλύτερο ή λιγότερα χειρότερο. Τώρα όσοι άφησαν να κυβερνήσουν οι χειρότεροι... ας σκεφτούν...