Κυριακή, Οκτωβρίου 04, 2009

ΠΑΣΟΚ και πάλι..

Απ' ότι φαίνεται ο κόσμος επέλεξε ΠΑΣΟΚ. Ελπίζω να μην απογοητευτεί τόσο γρήγορα όσο εγώ νομίζω. Εύχομαι καλή επιτυχία στην νέα κυβέρνηση και... ο θεός βοηθός.

Όσο για την αυτοδυναμία, ελπίζω, σύμφωνα πάντα με τις αρχές της φιλελεύθερης παράταξης, να είναι αρκετά ισχυρή ώστε να μην μιλάνε για αδυναμία εκτέλεσης έργου.

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα ψεμματα τελειωσαν, Σαμαρας δαγκωτο

F5PILOT είπε...

Για όσους δεν καταλαβαίνουν τον όρο πράσινη ανάπτυξη ας δούνε τον εκλογικό χάρτη. Έχει ήδη αρχίσει η πράσινη ανάπτυξη.

Ανώνυμος είπε...

Καλά, αυτός ο φτου 5 εκτός του ότι έχασε όλο το πανυγύρι και δεν πήρε σημαίες να βγει έξω, πρέπει να έχει και ομπρέλα βαριάς χρήσης. Δεν εξηγήται αλλιώς το γεγονός ότι έχει φάει αυτές τις μέρες τόσο φτύσιμο και ακομη αντέχει...

Vassilis είπε...

f5pilot, κάτι για μπύρες έχουμε πει. Αλλά αυτό δεν είναι πράσινη ανάπτυξη. Λαίλαπα είναι.

Ανώνυμος είπε...

Eπιβεβαιώθηκε σε όλα πανηγυρικά ο Καρατζαφέρης, να δούμε άν επιβεβαιωθεί και στην τελευταία του πρόβλεψη οτι ο Καραμανλής θα γίνει πρόεδρος της δημοκρατίας τον Μάρτιο.

Vassilis είπε...

Ο Καρατζαφέρης έχει πει ένα σωρό μλκς. Το ότι κάποια που λέει γίνονται δεν σημαίνει κάτι. Σιγά την... μαντεία!!! Τα υπόλοιπα είναι θεωρίες συνωμοσίας.

Έχει πει επίσης την βλακεία να φέρουμε τα πυροσβεστικά από την Αυστραλία...

tsaousa είπε...

Παντοδυναμία καλέ, τι αυτοδυναμία;
Και εννοώ φυσικά το υψηλό ποσοστό διαφοράς.

Να πω ότι είσαι από τα λίγα δεξιά μπλογκς που συγχαίρεις; Έχεις πολιτισμό, καθαρίζεις για πάρτη τους.

Vassilis είπε...

Φυσικά και συγχαίρω... Τι μπορείς να κάνεις όταν η νίκη είναι ξεκάθαρη; Ο κόσμος επέλεξε ΠΑΣΟΚ. Μπορεί να το θεωρώ μεγάλο λάθος, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και σωστοί άνθρωποι μέσα στο ΠΑΣΟΚ. Οπότε αν αυτοί προσπαθήσουν, κάτι καλό θα βγει.

Μόνο που πρέπει να ξέρετε, ότι λόγο των προσδοκιών που έχει πλέον ο κόσμος, δεν θα αφήσουμε τίποτα να πέσει κάτω. Μπορεί να έχει το ΠΑΣΟΚ όλα τα ΜΜΕ με το μέρος του, αλλά το διαδίκτυο δεν μπορεί να το ελέγξει και από κει να περιμένει την περισσότερη κριτική και κυρίως έλεγχο.

Ανώνυμος είπε...

Διαβάζω το blog σου και συμφωνώ με όλα όσα λες. Ο ελληνικός λαός αποφάσισε να δώσει ξεκάθαρη νίκη στο Πασοκ. Τελικά έχουμε ξεμάθει στα δύσκολα...Και επειδή το Πασοκ θα κάνει αυτά που ακριβώς περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα της ΝΔ ας μην ακούσουμε μετά από μερικούς μήνες μουρμούρες του τύπου όλοι ίδιοι είναι, όλοι ψέματα λένε κλπ γιατί αυτός που είπε την αλήθεια αποδοκιμάστηκε...Α και μην ακούσουμε ιστορίες περί καμμένης γης και αδυναμίας εφαρμογής του προγράμματος του Πασοκ....

tsaousa είπε...

Vassilis και εμείς που το ψηφίσαμε θα το έχουμε στην παρατήρηση ακριβώς όπως και εκείνοι που δεν το ψήφισαν.
Ίσως και περισσότερο από εσάς.
Το ζητούμενο δεν είναι πρωτίστως το κόμμα που ψηφίσαμε, αλλά το έργο που θα προσφέρει στη χώρα σε όλους μας.

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να καταλάβετε επιτέλους οτι δέν βλέπουμε την ψήφο μας υπο το πρίσμα της προσωπολατρείας ενός αρχηγού. Ψηφίζουμε τον αντίπαλο γιατί αυτός που βρίσκεται σήμερα απέτυχε παταγωδώς να λύσει τα προβλήματα μας ελπίζοντας απο τον άλλον όπως και άν λέγεται Γιώργος, Νίκος, Παναγιώτης κάτι το καλύτερο.
Υπο αυτό το πρίσμα οι ψηφοφόροι έδωσαν τέτοια διαφορά στο ΠΑΣΟΚ, εννοείται οτι δέν πρόκειται να του συγχωρέσουν τίποτα άν και αυτός αποδειχτεί ανεπαρκής να λύσει τα προβλήματα τους.

Vassilis είπε...

Ανώνυμε, πες μου έναν ηγέτη στον κόσμο που αντιμετώπισε επιτυχώς την κρίση. Γιατί στην Ελλάδα είχαμε και λιγότερα προβλήματα από άλλες χώρες. Μάλλον πέτυχε σε σχέση με εκείνες τις χώρες λοιπόν. Το ότι είχε εχθρικά όλα ΜΜΕ και έτσι η προβολή του έργου ήταν μηδενική δεν αλλάζει τίποτα για όσους γνωρίζουμε. Ο μέσος κόσμος όμως δεν γνωρίζει και ανάμεσά τους προφανώς είσαι και εσύ.

Τώρα ήρθε να κυβερνήσει με ωραία λογάκια ένας άνθρωπος που συμμετείχε σε όλες τις κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ... και αγνοεί βασικά πράγματα (πρόσφατα έμαθε λέει ότι αγοράζουν οι εφοριακοί τις μεταθέσεις τους - όταν αυτό καθιερώθηκε την πρώτη τετραετία του πατέρα του). Συγνώμη που θα στο πω, αλλά έκανες μεγάλο λάθος και τον ψήφισες. Ο Παπανδρέου από μόνος του δεν είναι κάτι... όλο το ΠΑΣΟΚ όμως ήταν και παραμένει επικίνδυνο. Και δεν νομίζω να διαψευσθώ όσο και να θα ήταν καλό για την χώρα.

Ανώνυμος είπε...

Όσοι ψηφίσατε Πασοκ να θυμάστε αυτά που λέτε και μετά από μερικούς μήνες...Επίσης να μην συνοστίζεστε έξω από υπουργικά γραφεία για να διοριστείτε...Επιπρόσθετα θα στείλω το βιογραφικό μου, το οποίο είναι και πλούσιο και έχω κάνει αρκετα πράγματα σε σχέση με την ηλικία μου(μόλις 32), από το οποίο δεν θα βγάλω την ιδιότητα μου ως στελέχους της ΝΔ. Για να δούμε θα με διαλέξουν....;;;;

Ανώνυμος είπε...

Όταν λέμε να λύσει τα προβλήματα μας δέν εννοούμε με κανέναν μα με κανέναν τρόπο αναξιοκρατικό χαρισματικό διορισμό στο δημόσιο.
ΚΑΤΑΝΟΗΤΟOOO;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 3:41 αυτό να το θυμάσαι...όταν η αναξιοκρατία θα βασιλέυσει και πάλι....γιατί τότε εγώ θα μπορώ να φωνάζω...εσύ όμως;;;; τι θα έχεις να μου λες εμένα που ανήκω στο 34% που δεν ψήφισε Πασοκ και θα ξανβλέπω τα φίδια να ζουν χειμώνα καλοκαίρι, τα προβλήματα να διογκώνονται και τα λεφτα για τα μεγάλα έργα να εξαφανίζονται;;;;;

Vassilis είπε...

@Ανώνυμε 3:41, 60000 νέα μέλη δεν περιμένουν διορισμό; Να ηρεμήσουμε;

Ανώνυμος είπε...

Vassilis είσαι ελεύθερος να καταγγείλεις οποιονδήποτε διοριστεί απο δώ και πέρα χωρίς αξιοκρατικά κριτήρια, άσε που οι θέσεις των δημοσίων υπαλλήλων είναι σήμερα υπερκαλλημένες.

Vassilis είπε...

Τίποτε δεν θα γίνεται γνωστό από δω και πέρα. Τα ΜΜΕ είναι ΠΑΣΟΚικά. Και τα λίγα που δεν είναι δεν έχουν πρόσβαση σε στοιχεία.

Όλα τα μεγάλα σκάνδαλα της εποχής ΠΑΣΟΚ γίνανε γνωστά επειδή δεν ήταν στην κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ. Τώρα που είναι, επιβάλετε σιωπή ιχθύος. Εξάλλου ο Παπανδρέου το υποσχέθηκε. Τέρμα τα σκάνδαλα!!! Εγγυάται αυτός!!!

Αυτό ένα σημαίνει. Η θα κάνει όλες τις δουλειές μόνος του (οπότε δεν θα υπάρχει κανένας να ελέγξει) ή θα καλύπτει τους πάντες και τα πάντα και δεν θα ακούσεις τίποτα ξανά... Ούτε για Siemens ούτε για τίποτα... Στρουθοκαμηλισμός...

Τελικά ρε παιδιά τα λεφτά της Siemens που πήγαν;