Πέμπτη, Οκτωβρίου 22, 2009

Απλά έτσι ανέβασαν το έλλειμμα!!!

"Απλώς, θα γίνει προσπάθεια ώστε το επίδομα αλληλεγγύης να δοθεί πριν το τέλος του 2009, ώστε να μην επιβαρυνθεί ο προϋπολογισμός του 2010, για ευνόητους λόγους". Κυβερνητικός εκπρόσωπος, κ.Πεταλωτής, στην Καθημερινή.

Για όσους δεν κατάλαβαν, το ότι δεν επιβαρύνεται ο προϋπολογισμός του 2010 σημαίνει ότι επιβαρύνεται ο προϋπολογισμός του 2009. Ξέρετε... αυτός που πήγε 12,5% λόγο... της Νέας Δημοκρατίας!!! ΜΟΝΟ η "προσπάθεια" αυτή επιβαρύνει τον προϋπολογισμό του 2009 κατά μία ποσοστιαία μονάδα...!! Πόσες άλλες ποσοστιαίες μονάδες φόρτωσαν στην Νέα Δημοκρατία; 4; 5; ή μήπως.... 6,5!!!!

Απλώς.... ΠΑΣΟΚ!!!

5 σχόλια:

F5PILOT είπε...

Το έλλειμμα του 2008 γιατί το ανέβασε το ΠΑΣΟΚ ρε Βασίλη;

Vassilis είπε...

Γιατί δεν μπορούσε να δικαιολογήσει αλλιώς την μεγάλη αύξηση και του 2009... Κάπου έπρεπε να μοιράσει τις δαπάνες που θα κάνει το 2010. Πριν φύγει τις φόρτωσε στο μέλλον, τώρα που ξαναήρθε τις φόρτωσε στο παρελθόν.

Αυξάνει ή δεν αυξάνει το έλλειμμα αυτή η κίνηση; Όλες οι άλλες αντίστοιχες; Οι μεταφορές εξόδων από το 2010 στο 2009 και εσόδων από το 2009 στο 2010... δεν καταγράφονται; Εσείς τις κάνατε; Ε αυτός που τις κάνει αυξάνει το έλλειμμα. Όχι ο... προηγούμενος!!!

F5PILOT είπε...

Πραγματικά αυτή την απάντηση περίμενα.
χαχαχα

Vassilis είπε...

Ναι ε; Τις μεταφορές δεν τις είδες; Τι είπε ο δικός σας εκπρόσωπος δεν το άκουσες ε; Καλά... περίμενα εγώ να απαντήσεις;

Ανώνυμος είπε...

F5PILOT οφείλουμε να μάθουμε αναλυτικά με στοιχεία πώς βγήκε αυτό το 12,5%. Στο ρωτάει κάποιος που ψήφισε ΠΑΣΟΚ έτσι για να πειστεί μόνο οτι αυτοί που ψήφισε και πήραν την εξουσία είναι καλύτεροι απο τους προηγούμενους τους.