Πέμπτη, Οκτωβρίου 15, 2009

Ρε σεις... κάντε κάτι με τον ΟΛΠ...

Το ΠΑΣΟΚ δεν θέλει να πάρει μια απόφαση. Η θα πει στην Cosco να την πληρώσουμε ότι της χρωστάμε και να φύγει, ή θα πει στους συνδικαλιστές να βάλουν τα κεφάλια κάτω και να δουλέψουν. Δεν κάνει όμως τίποτα από αυτά.

Στην ουσία βλέπουμε μία από τα ίδια. Το ΠΑΣΟΚ εγκλωβισμένο στον λαϊκισμό του αρνείται να λύσει το θέμα για να μην δυσαρεστήσει 1500 και προφανώς πράσινους βολεμένους.

Αυτά τα περί συζητήσεων για βελτίωση της σύμβασης είναι προφάσεις. Οι συνδικαλιστές δεν θέλουν αυτό. Ζητούν πάγωμα και επαναδιαπραγμάτευση. Αυτό σημαίνει ότι η συμφωνία είναι σαν να μην έχει γίνει. Η Cosco φυσικά δεν το δέχεται αυτό και έτσι η κυβέρνηση δεν μπορεί να το κάνει.

Αν η Cosco αποφασίσει να ζητήσει να ξεκινήσουν οι ρήτρες θα πληρώνουμε 1,5 εκ. ευρώ την ημέρα!!! Και επειδή θα πρέπει να πληρώσουμε από την 1η Οκτωβρίου, ήδη τους χρωστάμε 22,5 εκατομμύρια ευρώ!!! Θα τα βάλουν από την τσέπη τους αυτά οι συνδικαλιστές στον ΟΛΠ; Η θα τα βάλει ο κύριος Παμπούκης που ήταν νομικός σύμβουλος της Cosco και τώρα είναι υπουργός επικρατείας στην κυβέρνηση Παπανδρέου;

Δεν υπάρχουν σχόλια: