Παρασκευή, Οκτωβρίου 09, 2009

Πρωθυπουργό έχουμε εμείς...

Πρωθυπουργό έχουμε εμείς... ή μοδίστρα; "Κόβει, ράβει ο Πρωθυπουργός". "Έραψε ο Πρωθυπουργός..". Μιλάμε τόση λατρεία μαζεμένη δεν έχω δει πουθενά. Ίσως μόνο σε κάτι δικτάτορες... ή σε μεγαλοϊδιοκτήτες ΜΜΕ όπως ο Μπερλουσκόνι.

Τι έκανε ο Πρωθυπουργός; Έκανε την παρέα του υπουργούς (ακόμα περιμένουμε τους σοφούς απ' έξω) και έδωσε περίεργα και ωραία ονόματα στα υπουργεία!!! Α ναι, φορούσε και μια ωραία γραβάτα!!!

Οι Πρωθυπουργοί και οι κυβερνήσεις όμως κρίνονται από το έργο τους. Όχι από το τι λένε ή πόσο ωραία το λένε. Και ακόμα δεν υπάρχει έργο για να τους κρίνουμε. Η μήπως δεν είναι έτσι;

Και όμως υπάρχει κάποιο έργο:

Ο υπουργός Οικονομικών συνεχίζει την "φοροκαταιγίδα της δεξιάς" (!!!) καθώς θα σταλεί κανονικότατα ο ΕΤΑΚ για το 2009 και θα πληρωθεί η τρίτη δόση της έκτακτης εισφοράς και θα πληρωθεί η εισφορά για τα σκάφη και θα γίνει η αύξηση των τελών των αυτοκινήτων (αν και με αλλαγμένο το νόμο ώστε να μην λαμβάνει υπ' όψην παλαιότητα αλλά μόνο ρύπους). Όσα έλεγαν δηλαδή ότι θα καταργήσουν, έμειναν. Το μόνο που δεν θα κάνουν είναι την ρύθμιση για τους ημιυπαίθριους το οποίο όμως σίγουρα θα έκαναν αν το είχε ολοκληρώσει η προηγούμενη κυβέρνηση. Κατά τα άλλα δεν είχε φακέλους να κοιτάξει (στις υπηρεσίες του υπουργείου κοίταξες;) και του έλλειπε το.. φορητό του Παπαθανασίου!!!

Επίσης η υπουργός παιδείας, το πρώτο που έκανε ήταν να αναστείλει "προσωρινά" την ενισχυτική διδασκαλία στα σχολεία για να γίνουν λέει... αξιοκρατικά οι προσλήψεις και να βρεθούν οι πόροι!!! Δηλαδή τι μας λέει; Ότι όσοι ήταν να κάνουν ενισχυτική διδασκαλία δεν ήταν αξιοκρατικά διορισμένοι από την προηγούμενη κυβέρνηση ή ότι δεν υπήρχαν πόροι; Μήπως αυτό που μας λέει είναι: "θα τα μοιράσουμε αξιοκρατικά εμείς στους δικούς μας;" Θα βάλουν σελίδα στο (κλειστό ακόμα) opengov.gr που θα δηλώνει κάποιος και το τι κόμμα ψήφισε με αντίγραφο του ψηφοδελτίου;

Τέλος που θα είναι σήμερα ο Πρωθυπουργός; Στο γραφείο του; Όχι.... έχει να πάει σε κάποια άτυπη σύνοδο υπουργών εξωτερικών... στην Κωνσταντινούπολη. Ακόμα και μεγάλης σημασία να είναι αυτή η σύνοδος, είναι ανάγκη να πάει ο Πρωθυπουργός; Τον υπουργό εξωτερικών γιατί τον έχουμε; Ωωωωω κάτσε. Αυτός είναι και υπουργός εξωτερικών.... Μάλιστα. Πρωθυπουργό θα έχουμε εμείς ή θα έχουμε όποτε βρίσκετε εντός των συνόρων;

4 σχόλια:

Krogias είπε...

Πολύ εύκολα ξεχνάς...

Αν είναι λατρεία ως δικτάτορα το "κέντησε"... τότε τι είναι ρε φιλαράκι το:
"ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Η ΧΑΟΣ"
ή το:
"ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ν.Δ. ΧΩΡΙΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ"
ή το:
"Η Ν.Δ. ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Η Ν.Δ."

Έλεος δηλαδή... :)

Ciao. Ένας σοσιαλιστής!

Ανώνυμος είπε...

Aυτή η προσωπολατρεία στον Καραμανλή τους έφτασε στο 33%. Έφθασαν σε σημείο που οποιοσδήποτε Νεοδημοκράτης αντιπαθούσε τον Καραμανλή δέν ψήφιζε ΝΔ.

Vassilis είπε...

Αλήθεια για την ταμπακιέρα τίποτα; Ακόμα η κλασσική πρακτική; Μιλήστε γύρω γύρω... αλλά μην αγγίξετε το θέμα... ΤΖΙΖ!!!!

Vassilis είπε...

Εξυπνάδες Γιώργο...

Έλεγαν ποτέ τέτοια τα ΜΜΕξαπάτησης από μόνα τους ή ήταν η επανάληψη των συνθημάτων; Μόνο για τον Μεσσία της Σοσιαλιστικής λαίλαπας το λένε αυτόκλητα!!! ΙΣΩΣ γιατί τον... τρέμουν!!!