Τετάρτη, Οκτωβρίου 14, 2009

Και ξαφνικά όλα ωραία...

Τα ΜΜΕξαπάτησης αυτές τις μέρες έχουν πολύ πλάκα. Ειδικά η πράσινη ΕΡΤ έχει πλέον ξεσαλώσει. Όλο τον Πρωθυπουργό με τα μανίκια ψηλά δείχνει. Αλήθεια τι τα σηκώνει; Για να μην λερωθούν; Αφού δεν σκάβει!!!

Τέλος πάντων, αυτά τα επικοινωνιακά είναι η ευφορία των πρώτων ημερών. Σε λίγο δεν θα μπορούν να κρύψουν τα προβλήματα. Οπότε ή θα κάνει δουλειά αυτή η κυβέρνηση ή θα πάει άπατη. Όσο για τα μανίκια, μην μας κοροϊδεύουν κιόλας!!! Δεν θα φανεί από εκεί η δουλειά.

Πάντως από ότι φαίνεται όλα εδώ πληρώνονται. Ειδικά με τον ΟΛΠ, η κυβέρνηση φαίνεται να προσπαθεί να ικανοποιήσει τους βολεμένους συνδικαλιστές, αλλά ταυτόχρονα και να μην εξοργίσει τον γίγαντα Κίνα. Μάλλον το δεύτερο δεν θα το καταφέρει. Και θα την πληρώσουμε πάλι εμείς με πρόστιμα και ρήτρες, για να μην χάσουν 1500 βολεμένοι τις υπερωρίες των 50 έως 100 χιλιάδων ευρώ το χρόνο...

Και αυτοί οι απαράδεκτοι του ΟΛΠ... το πρόβλημά τους είναι μη και δουλέψουν άλλοι χίλιοι και μειωθεί η ανεργία στον Πειραιά και στο Πέραμα;

2 σχόλια:

Agg3los είπε...

τα μαθατε?το πασοκ θα λυσει το προβλημα "ξεπουλωντας " εν μερει και την προβλητα ! στους Κινεζους για να δουλευουν εκει περισσοτεροι εργατες!
ξεφτιλες,ε ξεφτιλες..

mb είπε...

http://g700.blogspot.com/2009/10/blog-post.html