Σάββατο, Οκτωβρίου 10, 2009

Αν οι πατρίδες είχαν πατέρες....

...θα τον είχαν κάνει μαύρο στο ξύλο τον κ.Παπανδρέου που μιλάει έτσι για μητέρες πατρίδες. Ναι, καταλαβαίνω ότι το είπε για "διπλωματικούς" λόγους, και εγώ για "διπλωματικούς" λόγους λέω για το ξύλο, αλλά κανένας Έλληνας πολιτικός μέχρι τώρα δεν είχε εξισώσει την Ελληνική ανάμιξη στην Κύπρο με την Τουρκική.

Συγκρίνεται η ΕΛΔΥΚ με τους 30000 στρατό κατοχής; Και δεν με νοιάζει τι θα πουν οι διεθνιστές ή οι "μετριόφρονες". Όπως οι Τούρκοι φροντίζουν για τα συμφέροντά τους έτσι πρέπει να φροντίζουμε και εμείς για τα δικά μας. Δεν μπορούμε να κάνουμε υποχωρήσεις στο όνομα της... "φιλίας". Μια "φιλία" που οι Τούρκοι δεν έχουν σε τίποτα να καταπατήσουν οποιαδήποτε στιγμή. Είπε κάτι αντίστοιχο μωρέ ο Τούρκος; Όχι. Γέλασαν όμως και τα μουστάκια του όταν το άκουσε από τον κ.Παπανδρέου!!! Έτσι εξηγούνται οι χοροί και τα πανηγύρια στην Τουρκία μόλις βγήκε κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ.

Απαράδεκτο φραστικό ολίσθημα. Απλά απαράδεκτο. Τι είναι το επόμενο; Να "απελευθερώσει" τους Μακεδόνες από σύνορα; Ευτυχώς κράτησε λίγο χαρακτήρα και δεν είπε "ναι... μπείτε αύριο το πρωί στην Ε.Ε.". Γιατί εκεί ξέρει ότι οι άλλοι δεν τους θέλουν τους Τούρκους. Το ξέρει πολύ καλά και έτσι εκεί έχει ήσυχο το κεφάλι του. Δεν χρειάζεται να κάνει κάτι αυτός με εντολές φίλων εκ δυσμάς!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: