Δευτέρα, Οκτωβρίου 26, 2009

Έκανα ένα λάθος πριν...

Στα άρθρα μου για το stage κατηγορώ τον Πάγκαλο... Και αν και έχω δίκιο ως κάποιο σημείο, στην ουσία ο Πάγκαλος είναι ο λαγός. Αυτά που λέει δαιμονοποιόντας τα παιδιά των 480 ευρώ ως... "βολεμένους βουλευτών της δεξιάς" δεν είναι κάτι άλλο από κεντρική επιλογή του ΠΑΣΟΚ την οποία έδωσαν στον κύριο Πάγκαλο να εμφανίσει με τον μοναδικό του τρόπο και έτσι να τραβήξει απάνω του τα πυρά για τον τρόπο που τα λέει και όχι για την ουσία. Και η ουσία είναι ότι το ΠΑΣΟΚ δεν πληρώνει τα δεδουλευμένα γιατί είναι ΠΑΣΟΚ και οι άλλοι δεν είναι... (όπως λέει). Έχει επιστρέψει με διάθεση να εκδικηθεί και δεν το ενδιαφέρει ποιος θα την πληρώσει. Την πληρώνουν λοιπόν οι νέοι που εργάστηκαν... Όσο για τα υπόλοιπα... είναι απλά η σάλτσα.

5 σχόλια:

F5PILOT είπε...

Δεν είναι μόνο ο Πάγκαλος ή το Πασόκ. Ανάλογες δηλώσεις κάναν οι 3 από τους 4 υποψηφίους αρχηγούς εκτός από τον Σαμαρά που εκμεταλεύτηκε πλήθος αθώων παιδιών προεκλογικά.

Vassilis είπε...

Το ΠΑΣΟΚ κυβερνάει και αυτό αρνείται να πληρώσει δεδουλευμένα με δικαιολογίες χρώματος.

F5PILOT είπε...

Αν επιβεβαιώνεις το χρώμα τότε καλά έκανε.

Vassilis είπε...

Επιβεβαιώνεις εσύ την δικαιολογία. Όχι εγώ το χρώμα. Και βέβαια επιβεβαιώνεται την εκδικητικότητα σας. Όχι ότι περιμέναμε κάτι καλύτερο...

Καλούς διορισμούς!!!

F5PILOT είπε...

Μου κάνεις λιανά τι εννοείς εκδικητικότητα;