Κυριακή, Οκτωβρίου 18, 2009

Την συμπεριφορά εξετάστε κύριε Υπουργέ...

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας (ευτυχώς έμεινε η λέξη "Εθνική" στο υπουργείο αυτό!!!) είπε ότι θα ελέγξει την καταγγελία ενός πολίτη που ενώ είχε τα κατάλληλα πτυχία για να υπηρετήσει στην υπηρεσία πληροφορικής του στρατού, του είπαν ότι πρέπει να βάλει μέσο γιατί τις θέσεις τις έχουν πάρει ΠΑΣΟΚοι!!! Άντε καλέ; Σοβαρά; Ο άνθρωπος αυτός εν τω μεταξύ είχε πάρει πρώτο χαρτί ότι θα πάει στην υπηρεσία αυτή, χωρίς να βάλει μέσο. Επειδή όμως ενδιάμεσα άλλαξε η κυβέρνηση, ξαφνικά τον έστειλαν στο πεζικό...

Κύριε Βενιζέλο, μην ερευνήσετε αυτή την περίπτωση μόνο. Δείτε τι έγινε με τις κατατάξεις γενικά από την ημέρα που κερδίσατε την κυβέρνηση. Θα δείτε ότι ο ρεβανσισμός που περιμέναμε πριν και που λέγατε μέσω του Πρωθυπουργού ότι δεν θα γίνει... έγινε τελικά παντού. Και εσείς τι κάνετε; Καταργείτε την... συνέντευξη στους ήδη προσληφθέντες, γιατί είναι αναξιοκρατική ενώ ταυτόχρονα την ανακοινώνετε για τις προσλήψεις μέσω opengov.gr!!!

5 σχόλια:

F5PILOT είπε...

Βασίλη μη γίνεσαι ρόμπα. Επειδή έχω άποψη, σου λέω λοιπόν ότι δεν υπάρχει σειρά για κατάξη αυτές τις μέρες. Το μόνο που συνέβει στο υπουργείο είναι το ξεβόλεμα κάποιων συνδικαλιστών της ΔΑΚΕ από το γραφείο του υπουργού.

Vassilis είπε...

Μόνο που εδώ δεν μιλάμε για αυτό (αλήθεια τι σημαίνει ξεβόλεμα;) αλλά για καταγγελία ανθρώπου με πτυχία που χωρίς κανένα βύσμα πήρε μια κατάταξη την οποία έχασε σε... πτυχιούχους πρασινοφρουρούς!!!

Οπότε εσύ μην γίνεσαι ρόμπα επιβεβαιώνοντας τον ρεβανσισμό σας με το "ξεβόλεμα κάποιων συνδικαλιστών της ΔΑΚΕ".

F5PILOT είπε...

Κάποιοι αργόσχολοι συνδικαλιστές που δεν έχουν καμιά μα καμμιά δουλειά στο επιτελείο του υπουργού.

F5PILOT είπε...

Συγνώμη αλλά νομίζω ότι η άποψή σου για του κάθε είδους συνδικαλιστές δεν είναι και η καλλίτερη εκτός και αν και εκεί διαθέτεις χρωματολόγιο.

Όσον αφορά την ουσία του θέματος είναι ότι δεν υπάρχει θέμα και θα στο εξηγήσω από κοντά.

Vassilis είπε...

Νομίζω ότι εσύ ανέφερες συνδικαλιστές. Εγώ ανέφερα έναν πολίτη χωρίς συγκεκριμένο χρώμα... αν και στο γράμμα του ζήτησε συγνώμη από τον υπουργό που δεν τον ψήφισε!!!