Σάββατο, Οκτωβρίου 10, 2009

ΟΛΠ... χρυσέ μου...

Χάρης Παμπούκης... που τον είχα ακούσει, που τον είχα ακούσει; Α ναι, εκτός από υπουργός επικρατείας του ΠΑΣΟΚ ήταν και ο νομικός σύμβουλος της COSCO την εποχή που διαπραγματευόταν την συνεργασία με το Ελληνικό κράτος. Ήταν μάλιστα ανάμεσα σε αυτούς που συμμετείχαν στην διαπραγμάτευση για την συμφωνία.

Έτσι εξηγείται γιατί ο κ.Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ δεν απαντούσαν τίποτα όταν τους ρωτούσαν τι θα κάνετε με τον ΟΛΠ και την COSCO!!! Αλήθεια την "επαναδιαπραγμάτευση" θα την κάνει ο κύριος Παμπούκης και από τις δύο πλευρές;

Όλα βγαίνουν σιγά σιγά προς τα έξω. Η διπροσωπία του ΠΑΣΟΚ παραμένει. Ούτε τις σωστές αποφάσεις δεν έχουν τα κότσια να στηρίξουν. Όλα στον βωμό του κόμματος.

3 σχόλια:

Agg3los είπε...

ωρε ξεφτιλα..δεν το ηξερα αυτο..εμ θα αλλαζε dna το πασοκ?μια ζωη αλλα λεει αλλα κανει...ειναι καλο βεβαια που θα στηριξει την παραχωρηση,παρολο που δεν εχει τα κοτσια να την υποστηριξει δημοσιως..

Vassilis είπε...

Μετά από αυτό... δεν θα πρέπει κάποιος να ζητήσει συγνώμη;

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι αλήθεια ότι ο Παμπούκης διετέλεσε νομικός σύμβουλος της Cosco θα μπορούσε άλλωστε γιατί γνωστός δικηγόρος ήταν. Δικηγόροι της Cosco ήταν και είναι το δικηγορικό γραφείο Φορτσάκης- Μυλωνογιάννης- Διακόπουλος. Για να υπάρχει συγκεκριμένη πληροφορήση. Όσον αφορά το θέμα ας ψάξει κάποιος τη σχέση του αρχισυνδικαλιστή των κινητοποιήσεων και της εταιρείας MSI της κας Θεωδορίκα που έχει και τη Rass και είναι ανταγωνίστρια της Cosco για να καταλάβει καλύτερα