Παρασκευή, Οκτωβρίου 09, 2009

Ούτε την αλήθεια δεν τολμούν να πουν....

Καταργήθηκε η ενισχυτική διδασκαλία από την κυρία Διαμαντοπούλου με συνοπτικές διαδικασίες και έβγαλε την εξής ανακοίνωση: "Η Πρόσθετη Διδακτική Στήριξη ( ΠΔΣ ) θα ξεκινήσει άμεσα και στις δεδομένες συνθήκες θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια να εξασφαλισθούν οι αναγκαίοι πόροι και οι διαδικασίες πρόσληψης να διέπονται από αξιοκρατία και διαφάνεια."

Όμως δεν σταματάει το θέμα εκεί. Γιατί καθηγητές, μαθητές και γονείς διαμαρτυρήθηκαν. Και εδώ βγήκαν τα ΠΑΣΟΚια για να δικαιολογήσουν αυτή την κίνηση με ένα απαράδεκτο άρθρο.

Ρε σεις; Αυτό λέει η κα Διαμαντοπούλου; Όχι φυσικά. Εσείς που τα ανακαλύψατε αυτά; Η υπουργός γιατί δεν τολμάει να τα πει αλλά βγάζει μία λακωνική ανακοίνωση; Η κα. Διαμαντοπούλου μάλιστα δεν είναι που πριν από λίγο καιρό υπερασπιζόταν καθηγήτρια που μηνύθηκε γιατί είχε... υπερβάλλων ζήλο στην ενισχυτική διδασκαλία; Τώρα μας λέτε ότι δεν πάνε και πολλοί; Ρωτήσατε μωρέ πόσοι σε 2 μέρες; Πότε προλάβατε; Σας το είπαν τα πουλάκια σας;

Κάποιοι λοιπόν δεν τολμούν να πουν την αλήθεια. Είναι η υπουργός ή τα ΠΑΣΟΚια που βγήκαν να την υπερασπιστούν;

Ξέρετε ποιο λένε ότι ήταν το πρόβλημα; Ότι κάποιοι το χρησιμοποιούσαν για να μαζέψουν... μόρια για το δημόσιο και ότι πληρωνόντουσαν. Τα παιδιά που μάθαιναν δεν τα υπολογίζει κανείς; Γιατί για να διαμαρτύρονται γονείς σημαίνει ότι τους βοηθούσε το πρόγραμμα να γλιτώσουν λεφτά από το φροντιστήριο. Τώρα βέβαια οι φροντιστηριούχοι κάνουν... πάρτι!!!

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έναν θεσμό που κατάντησε ανέκδοτο η ΝΔ δεν καταλαβαίνω γιατί να μην γίνει ποιο σωστός . Μου φαίνεται κρίνετε για να κρίνετε πριν δείτε το αποτέλεσμα .

Vassilis είπε...

Ναι... σε 2 μέρες η νέα κυβέρνηση έκρινε κάτι (της το είπε ο Καρχιμάκης; ) και το... αλλάζει!!!

Ρε... μηδενική ανοχή... στις βλακείες. Και αυτό είναι βλακεία. Όταν διαμαρτύρονται γονείς, σημαίνει ότι κάνατε λάθος.

Το ανέκδοτο είστε εσείς που σε δύο μέρες αρχίσατε να αλλάζετε πράγματα με την απλή δικαιολογία ότι επί Ν.Δ. δεν ήταν καλά!!! Ποιον κοροϊδεύετε; Τους ίδιους προφανώς που πήγατε να κοροϊδέψετε με το "Κοινωνική και πολιτική δραστηριότητα"...

Ανώνυμος είπε...

Μα Βασίλη δεν είπε κανείς ότι θα καταργηθούν ίσα ίσα θα ενισχυθούν σύμφωνα με το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ θεωρώ άκαιρη την κριτική σου εγώ θα περιμένω να δω και μετά αν αυτό που θα γίνει δεν θα μου αρέσει θα το κρίνω έτσι κάνουν όλοι οι πολιτισμένοι λαοί . Το να κρίνουμε τα πάντα πριν ολοκληρωθούν ή έστω πριν δούμε όλη τη σχετική σκέψη είναι λάθος κατά την άποψή μου πάντα .

Δημήτρης (για να μιλάμε και με το όνομα) από Καστέλι Χανίων

Vassilis είπε...

Μέχρι να γίνει αυτό Δημήτρη... οι φροντιστηριούχοι θα κάνουν πάρτι.

Η κατάργηση ήταν άκαιρη. Η κριτική μου ακολουθεί την μηδενική ανοχή σε βλακείες 2 ημερών. Αλήθεια, πόσα από τα καινούρια μέλη του ΠΑΣΟΚ είναι αδιόριστοι καθηγητές;

Vassilis είπε...

Αν ήθελε η κυρία Διαμαντοπούλου και η Κυβέρνηση (γιατί πλέον μιλάμε για πρόγραμμα της κυβέρνησης) θα μπορούσαν να δουν το πρόγραμμα στην εφαρμογή του. Όχι να το σταματήσουν γιατί... έτσι!!! Και μάλιστα την περίοδο που οι εγγραφές στα φροντιστήρια είναι στο φόρτε τους...

Ανώνυμος είπε...

Κοίτα εγώ ΠΑΣΟΚ είμαι αλλά όχι μέλος για να ξέρω περαιτέρω . Από εκεί και πέρα θα περιμένω να δω την σκέψη της υπουργού και μετά θα σου απαντήσω με δεδομένο αυτή όλα τα άλλα είναι κουβέντα χωρίς αντικείμενο σαφές . Να σαι καλά καλό βράδυ. Να κάνουμε και κανένα μπανάκι να πάμε για ποτάκι Παρασκευή έχουμε :)