Παρασκευή, Οκτωβρίου 09, 2009

Προχειρότητα... σε χρόνο τηλεοπτικό.

Αυτές τις τρεις μέρες, με την ανάγκη (;) του Πρωθυπουργού, κυρίου Παπανδρέου, να δείξει ένα νέο πρόσωπο, γίνονται διάφορες βιαστικές κινήσεις που αν και επιφανειακά φαίνονται ωραίες, από πίσω αφήνουν μια αίσθηση προχειρότητας.

Για παράδειγμα βιάστηκε να καταργήσει τα Υπουργεία Μακεδονίας-Θράκης, Αιγαίου και Εμπορικής Ναυτιλίας, με αποτέλεσμα να προκαλέσει προβλήματα στην λειτουργία των υπηρεσιών τους. Ανέθεσε ξαφνικά το λιμενικό στο υπουργείο Προστασίας του πολίτη (καλά, για τις μετονομασίες το έχουμε ξαναπεί) και τώρα έχουν χάσει επικοινωνία τα γραφεία με τους ανθρώπους στην θάλασσα!!!

Χρειάζεται γρήγορα να στελεχώσει με Γενικούς Γραμματείς τα υπουργεία και βγάζει μια... σελίδα με χίλια μύρια προβλήματα και χωρίς καμία προετοιμασία (πλην της ωραίας ομολογουμένως εμφάνισης). Αν βιάζεται, ας διορίσει προσωρινούς της εμπιστοσύνης του στις θέσεις και να φτιάξει την διαδικασία σιγά αλλά ΣΩΣΤΑ. Άσχετα αν διαφωνώ για τις συγκεκριμένες θέσεις ότι πρέπει να είναι πολιτικές, αν το opengov φτιαχτεί σωστά μπορεί να λειτουργήσει για να επιταχύνει τις διαδικασίες του ΑΣΕΠ.

Σε τηλεοπτικό χρόνο όμως δεν δουλεύει τίποτα. Αν αυτόν πάνε να προλάβουν θα τα κάνουν θάλασσα.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ελπίζω όλοι οι προδωμένοι Νεοδημοκράτες που ψήφισαν ΠΑΣΟΚ στις εκλογές να κατάλαβαν αμέσως το λάθος τους, τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα του Γιωργάκη και να μήν το επαναλάβουν. Στις επόμενες εκλογές τους περιμένουμε να ψηφίσουν όλοι τον μοναδικό άνθρωπο που ενδιαφέρεται πραγματικά για τους ίδιους και την πατρίδα τους τον Γιώργο Καραντζαφέρη.

Vassilis είπε...

Ναι.. ναι... που θα φέρνει πυροσβεστικά από την... Αυστραλία!!! Δεν ψηφίζουν καλύτερα τον Λιακόπουλο; Ποιο φθηνά θα μας έρθει να φέρει τους ΕΛ να σβήνουν φωτιές.

Ανώνυμος είπε...

Ο Καρατζαφέρης κάνει την δουλειά του δηλαδή λαικίζει ασύστολα