Δευτέρα, Οκτωβρίου 19, 2009

Κατάργησαν την "γαλάζια" συνέντευξη λέει...

Ο κ.Βενιζέλος που όταν το 2003 είχε προσλάβει φύλακες για τα μουσεία και τους αρχαιολογικούς χώρους είχε χρησιμοποιήσει κομματικά την συνέντευξη δίνοντας περισσότερα μόρια από ΟΛΑ τα αντικειμενικά κριτήρια μαζί, έρχεται και κατηγορεί την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας για μη αξιοκρατικές προσλήψεις λόγο της συνέντευξης για την επιλογή των ΕΠΟΠ. Και καταργεί την συνέντευξη και υπολογίζει την σειρά επιλογής από τα υπόλοιπα κριτήρια.

Πείτε μου τώρα εσείς, αν οι προσλήψεις ήταν κομματικές σε τι ποσοστό νομίζετε ότι θα άλλαζε η σειρά επιλογής; Σε ποσοστό 100%; ΟΧΙ.... ένα 50%; ΟΧΙ.... έστω ένα 20%; Ε λοιπόν η... "γαλάζια" συνέντευξη άλλαζε την σειρά επιλογής κατά.... 4,7% σύμφωνα με τον ίδιο τον κύριο Βενιζέλο!!! Δηλαδή ήταν ΤΟΣΟ γαλάζια, τόσο κομματική που 5 στους 100 ήταν... γαλάζιοι σύμφωνα με την υπόθεση του κυρίου Βενιζέλου και του ΠΑΣΟΚ!!!

Συμπέρασμα: Η Νέα Δημοκρατία ούτε να διορίσει τα δικά της παιδιά δεν ήξερε!!! Ενώ ο κύριος Βενιζέλος που το 2003 ήξερε... φρόντισε!!! Και μετά κάποιοι αναρωτιούνται γιατί χάσαμε...!!!

1 σχόλιο:

aristos είπε...

Με την κατάργηση της συνέντευξης, αν τελικά γίνει, θα υπάρξει πρόβλημα στην κατάταξη και κατ επέκταση την επιλογή των υποψηφίων. Όταν μεγάλος αριθμός υποψηφίων θα έχει τα ίδια μόρια με βάση τα απαιτούμενα προσόντα που ειναι κοινά για όλους (δεν βαθμολογούνται τα επιπλέον απο τα ελάχιστα προσόντα) είναι απορίας αξιο το πως θα επιλέγουν τους υποψηφους.
Μπορεί να το παίζουν κορώνα-γράμματα η να λαμβάνουν υπόψη αν ο υποψήφιος έχει υβριδικό αυτοκίνητο συγκεκριμένης εταιρείας.
Και κάτι τελευταίο δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο καμμία σοβαρή εταιρεία-υπηρεσία, ποσο μάλιστα στρατιωτκή που δεν προβαίνει σε συνέντευξη των υποψηφίων στελεχών της.