Τρίτη, Οκτωβρίου 06, 2009

Και ξαφνικά η οικογενειοκρατία έγινε... μόδα!!!

Ενώ τόσα χρόνια μας πιπίλιζαν το μυαλό τα ΜΜΕξαπάτησης με τον ανιψιό που κληρονόμησε την Νέα Δημοκρατία, ξαφνικά σήμερα τα ΜΜΕ είναι υπερήφανοι για τον αρχηγό που είναι εγγονός και υιός πρωθυπουργού!!!

Τι περίεργα πράγματα...!!!

Σημείωση: Προσωπικά πιστεύω ότι δεν έχει καμία σημασία αν κάποιος είναι υιός, ανιψιός, ξάδελφος ή... συμμαθητής. Αν έχει κριθεί από τον Ελληνικό λαό και έχει ψηφισθεί στο αξίωμά του τότε καλώς είναι εκεί. Όλα τα άλλα είναι προφάσεις. Και να δείτε που θα το ξανακούσουμε για την κα.Μπακογιάννη έτσι και θελήσει να διεκδικήσει την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πόσο συμφωνώ μαζί σας!
Ο Καραμανλής αν και δεν υπήρξε υιός, αν και ήρθε σε ρήξη με "συγγενείς του" (Λιάπης , Αχιλλέας υπόθεση λευκών ψηφοδελτίων) δέχθηκε από το σύνολο σχεδόν των ΜΜΕ μύδρους.

Ο Παπανδρέου από το σύνολο των ΜΜΕ δέχεται ύμνους για την "πολιτική οικογενειακή συνέχεια".

Για τον Καραμανλή ήταν ψόγος η υπουργοποίηση "κολλητών" της. Αντίθετα σήμαρε ο Παπανδρέου έφτιαξε πολύ καλό Υπουργικό Συμβούλιο επειδή έβαλε μέσα τους "κολλητούς".

Ανώνυμος είπε...

Το νόημα της δημοκρατίας αυτό είναι να κυβερνούν οι άριστοι, οι καλύτεροι όχι οι γιοί ή ανιψιοί των παλαιοτέρων τα ίδια ισχύουν τόσο για τον Καραμανλή όσο και για τους Παπανδρέου, Μπακογιάννη. Όσο για το γιατί τους ψηφίζει ο κόσμος σε αυτό Βασίλη πήγαινε να ρωτήσεις τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης αυτά που όπως για πολλά χρόνια είχαν ανεβάσει τον Καραμανλή στα ύψη τώρα ανεβάζουν τον Παπανδρέου.

Antilogos είπε...

Να μην τα ισοπεδώσουμε όλα φίλτατε Βασίλη.

Η "Δημοκρατική Παράταξη" (τρομάρα της...) , αυτή την στιγμή δημιουργεί "παράδοση" (φαντάσου όταν γίνει πρωθυπουργός κάποιο τέκνο του Γ.Α.Π).

Αντιθέτως η "Δεξιά" μένει εγκλωβισμένη στο παρελθόν της όταν εκλεγεί σε κάποιο αξίωμα κάποιος που έχει οποιανδήποτε συγγένεια με παλαιότερο στέλεχος της(από βουλευτή έως .......).

Δυστυχώς αυτόν τον ξεκάθαρο διαχωρισμό δεν μπορούν να την αντιληφθούν όλοι οι Έλληνες , γιαυτό λοιπόν τον λόγο υπάρχουν τα ΜΜΕ που το διευκρινίζουν μήπως και το καταλάβουν και οι μη ανήκοντες στην "Δημοκρατική Παράταξη" (τρομάρα της...) .

Vassilis είπε...

@Ανώνυμος 7:56 πμ

Οι άριστοι κρίνονται από τον λαό. Αν ο λαός τους ψηφίζει ποιος είσαι εσύ που θα αποφασίσεις επειδή έχουν το ίδιο όνομα ότι δεν είναι;

Vassilis είπε...

@Antilogos...

:-P πω πω... δεν το κατάλαβα... Η αριστερά δεν έχει πρόβλημα... η δεξιά έχει γιατί το λέει η αριστερά!!! ΟΚ!!!

Ανώνυμος είπε...

Vassilis εδώ Ανώνυμος 7:56 πμ
Την ψυχολογία στον λαό την διαμορφώνουν τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης ο λαός αναγκαστικά ψηφίζει πρώτα παράταξη δέν τον ενδιαφέρει ο αρχηγός και τόσο, με την λογική σου αναγνωρίζεις τον Γιωργάκη σάν άριστο αφού προχθές τον ψήφισε για πρωθυπουργό το 43% του λαού.

Vassilis είπε...

Τον έχουν αναγνωρίσει ως άριστο όσοι τον έχουν ψηφίσει εδώ και 30 χρόνια που είναι στην βουλή. Δεν είναι ουρανοκατέβατος.

Εγώ προσωπικά δεν τον έχω ψηφίσει ποτέ. Αλλά τον έχουν ψηφίσει τόσοι Έλληνες όσοι χρειάζονται για να εκλεγεί!!!!

To καλό barouti είπε...

Φίλοι, ο ελληνικός λαός ψηφίζει με την ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ. Δεν έχει καμμία αναστολή ούτε για τα εθνικά θέματα, ούτε για οικογενειοκρατία, ούτε για τους άριστους ούτε για τίποτα. Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ κατι μπούρδες σαν ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΟΥ Π.Θ. ΟΤΙ "ΘΑ ΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ'". Λυπάμαι αλλά μιλάμε για πολύ εκμαυλισμένο , μετά συγχωρήσεως, λαό. Ενας λαός που υπέστη μυθριδατισμό στο έπακρον και φωνάζει τη μια ωσαννά και την άλλη άρον, αρον σταύρωσον αυτόν. Γι΄αυτό και είμαστε αντικείμενα χειραγώγησης από τον ξένο και ντόπιο νταβατζή (ΗΠΑ και ΜΜΕ). Οι Σέρβοι όμως αν θυμάστε κόντα στις ΗΠΑ είχαν ψηφίσει τον Μιλόσεβιτς. Εμείς δεν έχουμε καρδιά , δεν έχουμε λογική, δεν έχουμε αρχές και αξίες. Οι ηγέτες σαν τον Καραμανλή, αλλά και ορισμένοι της αριστεράς που μίλησαν για αξίες καταποντίστηκαν και επί των πτωμάτων τους ασελγούν φιλοι κι εχθροί τους......

Vassilis είπε...

@Το καλό barouti

Δεν διαφωνώ σε αυτό..