Πέμπτη, Οκτωβρίου 29, 2009

Θέλω, αλλά δεν μπορώ...

Ο κ.Λοβέρδος θέλει, αλλά δεν μπορεί να αλλάξει την απόφαση της κυβέρνησης για τα Stage!!! Κύριε Λοβέρδο, τι ακριβώς δεν μπορείτε να αλλάξετε; Δεν μπορείτε να ακυρώσετε την κατάργηση; Δεν μπορείτε να πληρώσετε τα δεδουλευμένα αυτών που πετάξατε στον δρόμο ή δεν μπορείτε να δείτε το θέμα της μοριοδότησης της εργασιακής εμπειρίας;

Δεν θέλει να φανεί κακός και πετάει το μπαλάκι. Ο κ.Πάγκαλος φταίει...!!! Ευτυχώς δηλαδή που ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης είναι εγγονός δικτάτορα (αν δεν φερόταν σαν τέτοιος δεν θα είχε καμία σημασία) και έχει το ακαταλόγιστο!!!

Άρχισαν οι ανεύθυνο-υπεύθυνοι να πετάνε το μπαλάκι ο ένας στον άλλο!!! Ανίκανη κυβέρνηση...

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να σου πω Βασίλη,εγώ ήμουνα μαθητής του ΟΕΑΔ με δυό χρόνια συμβάσεις και μάλιστα με διαφορετικές υπηρεσίες (Πολεμική Αεροπορία 2χρ. και Ολυμπιακή Αεροπορία 2χρ.)Όσο οι διαμαρτυρόμενοι-απολυμένοι του Stage,αυτοί μπήκαν απ' τα παράθυρα επί Νέα Δημοκρατία και δούλευαν 5 χρόνια έτσι όπως λένε.Έχω να σου πω ότι ότι εμείς όταν είμαστε σε μαθητές ΟΕΑΔ δε θα έπρεπε να διαμαρτυρηθούμε και να ζήταμε ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ;Ενώ εμείς σαν Μαθητές του ΟΕΑΔ είμαστε βλάκες κι εκείνοι του Stage είναι έξυπνοι;;;Όχι βέβαια!Σε πληροφορώ κι εγώ μπήκα επί ΠΑΣΟΚ και επί ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,με εξετάσεις παρακαλώ.Κι αυτοί οι άνθρωποι να πάνε να δώσουν ΑΣΕΠ,αν έχουν το θάρρος.Κι επίσης συμφωνώ την κατάργηση του Stage, έπρεπε να γίνει κι αυτό κάποια στιγμή!!Για να μάθουν... άμα δούλευα εγώ στα Stage,και με απολύσουν δε είχα το παράπονο.Απλά φίλε δε πιστεύω τα ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ των Κυβερνήσεων,και το σημαντικό ΗΤΑΝΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟ!Δυστυχώς δε σκέφτονται όπως πρέπει όλος ο κόσμος.Όποτε να κάτσουν σπίτι τους και να δώσουν εξετάσεις στο ΑΣΕΠ.Κι επί την ευκαιρία η κ.Περταλιά(η πρώην Υπ. Εργασίας) κανονικά πρέπει να παει ΜΕΣΑ ΦΥΛΑΚΗ!ΛΟΓΩ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΑ STAGE.

Vassilis είπε...

Το πρόβλημά σου είναι να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα;

Βεβαίως και να πάνε να δώσουν ΑΣΕΠ. Αλλά η εργασιακή εμπειρία φίλε μου μοριοδοτείται στον ΑΣΕΠ. ΠΑΡΑΝΟΜΑ τελείως την έκοψαν.

Όσο για το αν ήταν παράνομο ή όχι, δες τι γίνεται στην υπόλοιπη Ευρώπη και μην πιστεύεις τις ανοησίες του ΧοντροΠάγκαλου. Και μην γίνεσαι κλασσικός Ελληναράς!!!

Ανώνυμος είπε...

Πάντως Βασίλη περιμένω να σε δώ να ξαναπείς για μέσα μαζικής εξαπάτησης ή νταβατζιδοκάναλα, κριτικάρουν συνέχεια τις απολύσεις περισσότερο απο σένα.

Vassilis είπε...

Κριτικάρουν; Ποια κανάλια ακριβώς κριτικάρουν; Το ότι δείχνουν τις κινητοποιήσεις μόνο κριτική δεν είναι. Αντιθέτως γελάκια με τους υπουργούς και όλο "ναι έχετε δίκιο" λένε!!!

Κριτική; Μου φαίνεται έχουμε ξεχάσει το νόημα της λέξης!!!

Εδώ ο άλλος έκανε ολόκληρη διαδικασία στο διαδίκτυο για τους Γενικούς Γραμματείς, και εμείς τους λέγαμε ότι για τους έμπιστους του υπουργού δεν είναι δυνατόν να διαλέξουν από άγνωστα άτομα... αυτοί επέμεναν και μετά βγαίνουν και λένε και τα ΜΜΕ "λογικό να διαλέξει κάποιον που ξέρει"!!! Ε ας το έβαζαν κριτήριο ρε γαμώτο... Δηλαδή μας κοροϊδεύουν και από πάνω;

Έτσι και εδώ. Ναι είναι σωστή η κατάργηση των stage (τουλάχιστον στην μορφή που ήταν μέχρι σήμερα) ΑΛΛΑ η λύση που δόθηκε έχει προβλήματα. Ε τα ΜΜΕ δεν το λένε. Λένε μόνο "λογικό να καταργηθούν" και... "ας σπάσουν μερικά αυγά", και απλά δείχνουν τους διαμαρτυρόμενους και τους ρωτάνε με ύφος δέκα καρδιναλίων αν "πέρασαν από βουλευτικά γραφεία"!!! Αυτό είναι κριτική; Πλάκα μου κάνεις!!!

F5PILOT είπε...

Ρε Βασιλάκη εσύ το 2004 πρότεινες να απολυθούν 1,5 δημόσιοι υπάλληλοι και τώρα σε πιάσαν τα κλάμματα για 8000 stage; Μου αρέσει που έχεις σταθερές και πάγιες θέσεις.

Vassilis είπε...

f5pilot, είχαμε 1,5 εκατομμύριο δημοσίους υπαλλήλους σοβαρά; Να φύγουν ΟΛΟΙ τώρα. Αλλά να απολύεις χωρίς να τους πληρώνεις; ΕΙΣΑΙ ΑΠΑΤΑΙΩΝΑΣ και ΚΛΕΦΤΗΣ. Και αυτό είναι η κυβέρνησή μας. Να την χαιρόμαστε!!!

Επίσης φίλε μου καλά θα κάνεις να διαβάζεις τι γράφω, γιατί θα σου πω καμιά βαριά κουβέντα!!! Η αλαζονεία σας αλλού. Σε μένα δεν πιάνει.

Άλλο η κατάργηση των stage με την οποία συμφωνώ (να καταργηθεί η μονιμότητα επίσης ΠΑΝΤΟΥ) και άλλο το να μην τους πληρώνεις για όσο δούλεψαν.

Κατάλαβες ή θα συνεχίσεις τις ΠΑΣΟΚικές ΜΑΛΑΚΙΕΣ;