Πέμπτη, Οκτωβρίου 22, 2009

Ενοχλήθηκαν οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ...

Χωρίς να γίνει ούτε καν εξέταση του περιστατικού ο κύριος Χρυσοχοΐδης παραίτησε τον αρχηγό της αστυνομίας επειδη ενοχλήθηκαν κάποιοι του ΣΥΡΙΖΑ!!! Από όσα ξέρουμε, δύο άτομα που ενεπλάκησαν σε βανδαλισμούς μπήκαν στον χώρο που ήταν οι υπεράνω του νόμου αριστεροί και όταν είδαν την αστυνομία άρχισαν να διαμαρτύρονται. Η συνέχεια είναι θολή, αλλά το σίγουρο είναι ότι οι αστυνομικοί προκάλεσαν με την... ύπαρξή τους. Και αντί ο κύριος Χρυσοχοΐδης να διερευνήσει το γεγονός, έπραξε κατ' εντολή του ΣΥΡΙΖΑ!!!

Θα δούμε πολλά τέτοια και μετά θα αναρωτιώμαστε γιατί η αστυνομία δεν κάνει κάτι!!! Περιμένετε κάνα μήνα... ενάμισι...

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι ΝΔίτες μιλάτε συνεχώς λέγοντας ότι ο κόσμος παραπονιέται και τα ΜΜΕ βουίζουν μόνο όταν η αστυνομία κάνει κάτι επί ΝΔ
Αυτό δεν γίνεται επειδή υπάρχουν "αντιδεξιοί συνωμότες" αλλά επειδή η κυβέρνηση της ΝΔ ΔΕΝ έκανε τίποτε σε περιπτώσεις αυθαιρεσίας !

Τώρα που έγινε ένα τέτοιο φαινόμενο ξηλώνεται ο αρχηγός και καλά γίνεται -- όπως και σε όλα τα πολιτισμένα κράτη !!

ΤΕΤΟΙΑ θέλει ο κόσμος ! Και για το τι ΘΑ γίνει στο μέλλον .... Δεν είδα επί ΝΔ την αστυνομία να ήταν πιο αποτελεσματική ....
Οπότε τουλάχιστον ας πατάξουμε την αυθαιρεσία !

Vassilis είπε...

"Οι ΝΔίτες μιλάτε συνεχώς λέγοντας ότι ο κόσμος παραπονιέται και τα ΜΜΕ βουίζουν μόνο όταν η αστυνομία κάνει κάτι επί ΝΔ"

!!! Αντιθέτως. Εμείς είτε ΝΔ είναι απάνω είτε ΠΑΣΟΚ πιστεύουμε ότι οι περισσότεροι αστυνομικοί κάνουν καλά την δουλειά τους. Αυθαιρεσία θα υπάρχει πάντα και πάντα θα υπάρχει προσπάθεια πάταξής της.

ΟΜΩΣ δεν μπορεί να υπάρχουν άτομα υπεράνω του νόμου. Και εδώ είναι υπεράνω, καθώς οι αστυνομικοί ΑΠΛΑ μπήκαν στον χώρο και οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ τους επιτέθηκαν. Οι αστυνομικοί έπραξαν το καθήκον τους και έκαναν προσαγωγές. Ούτε καν συλλήψεις!!!

Αν ο κόσμος θέλει η αστυνομία να φοβάται να κάνει την δουλειά της, ας συνεχίσει έτσι ο κ.Χρυσοχοΐδης. Αλλά εγώ αυτές τις ανοησίες θα τις στηλιτεύω.

Έχουμε απλά άλλο ένα παράδειγμα αυθαιρεσίας πολιτικού, όπως με την φράση του Παπανδρέου κατά την διάρκεια των προγραμματικών δηλώσεων ότι... οι αστυνομικοί σκότωσαν έναν Πακιστανό στις 9 Οκτωβρίου. Αυτά είναι αυθαιρεσίες. Όχι το να κάνει αστυνομικός έρευνα και να προσαγάγει όσους επιχειρούν να τον εμποδίσουν προστατεύοντας βάνδαλους....!!!

Ανώνυμος είπε...

"ΑΠΛΑ μπήκαν στο χώρο" -- Έχει ο οποιοσδήποτε δικαίωμα ΑΠΛΑ να μπαίνει στο χώρο του άλλου ?
Την τελευταία φορά που κοίταξα το νόμο ΚΑΝΕΝΑΣ δεν επιτρέπεται να μπαίνει στο χώρο άλλου χωρίς την άδειά του ή εισαγγελική διαταγή -- ΟΥΤΕ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ..
Αλλά έτσι είναι -- αφού δεν σου αρέσουν οι νόμοι, προφανώς σου αρέσουν αυτοί που τους καταπατούν
Μέχρι την ημέρα που ΑΠΛΑ θα μπουν και στο δικό σου το σπίτι ....

Vassilis είπε...

Ο χώρος ήταν δημόσιος!!! Αυτό έλλειπε να απαγορεύεται να μπουν αστυνομικοί σε δημόσιο χώρο!!!

Πρόσεξε τι λες. Μην δικαιολογείς τις αδικαιολόγητες συμπεριφορές των ακροαριστερών του ΣΥΡΙΖΑ. Γιατί ακροαριστεροί είναι...

Άσε που περίμεναν να τελειώσει η παρουσίαση του βιβλίου για να μην ενοχλήσουν!!!

john anast είπε...

@ανώνυμο
Σε λίγο ο Χρυσοχοίδης θα βάλει τον δικό του πάνω. Πιστεύεις ότι τότε θα έχει πάλι την ίδια ευαισθησία σε παρόμοιο περιστατικό;
Ελα τώρα, είναι ολοφάνερο ότι έψαχνε να βρει αφορμή να τον διώξει χωρίς να κατηγορηθεί για κοματισμό στα σώμτα ασφαλείας. Αυτό δηλαδή που κατηγορούσε την ΝΔ.
Φτανει πια με τις παρωπίδες σας.