Δευτέρα, Οκτωβρίου 12, 2009

Που είναι οι μηνύσεις;

Ακόμα δεν έχει κατατεθεί καμία μήνυση για τις κλοπές από τα υπουργεία; Είναι δυνατόν; Που είναι ο Εισαγγελέας να πάει αυτόφωρο τον κύριο Παπαθανασίου που ομολόγησε ότι πήρε τον φορητό υπολογιστή από το γραφείο του κυρίου Παπακωνσταντίνου;

Ο κ.Πάγκαλος έκανε λόγο για ποινικές ευθύνες... Άντε να σας δω... Κάντε μηνύσεις. Τι μόνο απειλές και φωνές; Δικαιοσύνη δεν θέλετε; Τολμήστε να πείτε ότι δεν βρίσκετε τα hotmail και τα gmail, ή ότι δεν υπάρχει το ιστορικό του msn... ή ότι πήραν και "μάσησαν" τους "σκληρούς δίσκους".

Αν δεν το κάνετε είστε υπόλογοι και συνένοχοι σε κλοπή. Να σας δω τώρα....

5 σχόλια:

john anast είπε...

Είδες τί μεγαλόψυχοι που είναι οι Πασοκοι...

Yannis είπε...

http://blogercom-yannis.blogspot.com/2009/10/atithasosblogspot.html πες τους το vassili γιατί με τα open id δεν ξέρω να γράψω σχόλιο

Vassilis είπε...

Στην αρχή είχαμε πάρει τους "σκληρούς δίσκους", μετά είχαμε σβήσει τα... λογισμικά (αφού τους υπολογιστές τους βρήκαν), μετά είχαμε σβήσει κάτι αρχεία (αφού βρήκαν και τα λογισμικά)

Τελικά ήταν παρεξήγηση. Στο ΠΑΣΟΚ τους έχουν μάθει να χρησιμοποιούν Firefox και Thunderbird με gmail και hotmail και δεν ήξεραν ότι στα υπουργεία χρησιμοποιούν Exchange Server και Outlook.

Όταν δε προσπάθησαν να στείλουν e-mail, προσπάθησαν να μπουν στο σύστημα με τους κωδικούς που ήξεραν στην Ιπποκράτους και δεν δούλευαν... Οπότε είπαν ότι είχαμε κλείσει τα... Ιντερνετς!!!!

Ε ρε γλέντια....

mb είπε...

as'ta auta Vasper....kai arxise me tous limenergates pou ekviazoun oloklirh tin xwra, me eggrish tou Pasok veveos pou tous etaze ta panda prin tis ekloges.

typhoon είπε...

Ψηφίστε τώρα:

http://typhoon-typhoon.blogspot.com/2009/10/blog-post_4404.html

Πώς θέλετε να εκλεγεί ο νέος Πρόεδρος της Ν.Δ.?