Τρίτη, Οκτωβρίου 06, 2009

Ρε σεις... αρχίσατε τις βλακείες; Come on... started this stupidity again?

Σήμερα αυτή την εικόνα παρουσιάζει το site της κυβέρνησης!!!

(American traslation follows for our new Primeminister's benefit)

Δηλαδή ρε παιδιά... εγώ που θέλω να βρω τα υπουργεία... που θα τα βρω; Ξαφνικά σταμάτησε να υπάρχει κυβέρνηση γιατί δεν ορκίστηκε ακόμα ο Μεσσίας και μέγας Αυτοκράτωρ Γεώργιος Παπανδρέου ο δεύτερος;

Και καλά να υπήρχε κάτι όπως στο Primeminister.gr που είναι απλά μια λευκή σελίδα με τον τίτλο... Αλλά όχι και έτσι!!! Πράσινη η σελίδα της κυβέρνησης!!! Το κόμμα πρώτα; Δεν παίζεστε!!!


This is the look that the Greek governments webpage has today.

So came on guys... I want to find the ministries... where am I supposed to look? Suddenly there is no government just because our Messiah and Emperor George Papandreou the second hasn't been sworn in?

It would be fine if there was something like the Primeminister.gr webpage, where there is just a blank white page with the title.... but not like this!!! The Greek governments webpage green!!! The party comes first? Come on... this is outrageous!!!!3 σχόλια:

Παναγιώτης Παπαχατζής είπε...

Βασίλη σταμάτα τα ουρλιαχτά ρε φίλε, έλεος! Οι διαχειριστές των σελίδων αυτών είναι ακόμα της παλιάς κυβέρνησης! Έλεος!!!

Vassilis είπε...

!!!

Λοιπόν, επειδή εδώ μιλάμε για υπαλλήλους του ΚΡΑΤΟΥΣ και όχι κόμματος, που ξέρεις ότι οι διαχειριστές είναι "της παλαιάς κυβέρνησης;". Ότι δεν έχει προλάβει το ΠΑΣΟΚ να κάνει ακόμα πογκρόμ το ξέρω. Αλλά το πράσινο είναι καθαρά δάχτυλος ΠΑΣΟΚου δημοσίου τεμπέλη.

Ανώνυμος είπε...

Βασίλη για δες λίγο το συγκεκριμένο site πριν μία εβδομάδα, από την cache της google. Τα ίδια ακριβώς έδειχνε...

http://209.85.229.132/search?q=cache:XzGo816ZixcJ:www.kivernisi.gr/+kivernisi.gr&cd=1&hl=el&ct=clnk&client=firefox-a