Δευτέρα, Οκτωβρίου 05, 2009

Καραμανλής - Νέα Δημοκρατία

Ο κ.Καραμανλής αναγνωρίζοντας την ήτα παραιτήθηκε και ξεκίνησε τις διαδικασίες συνεδρίου και διαδοχής. Πρέπει όμως οι συνεργάτες του και ο κόσμος της Ν.Δ. να τον πείσουν να είναι ξανά υποψήφιος. Θεωρώ ότι μπορεί να κρατήσει την παράταξη ενωμένη και να την δυναμώσει. Ειδικά τώρα που δεν θα έχει τα ΜΜΕξαπάτησης εναντίων του, καθώς δεν είναι πια στο στόχαστρό τους. Τώρα αυτά θα είναι απασχολημένα με την μάσα.

Εναλλακτικά θα ήθελα να δω τον κ.Χατζηδάκη στο τιμόνι. Ήταν ο πλέον πετυχημένος υπουργός της κυβέρνησης, με αποδεδειγμένο έργο, είναι νέος άνρθωπος και ικανότατος.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κρίμα, πολύ κρίμα και εγώ σάν οπαδός του ΠΑΣΟΚ ήθελα να παραμείνει ο Καραμανλής αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας.
Για να μείνουμε 20 χρόνια κυβέρνηση.

Ανώνυμος είπε...

Και οι Σπηλιωτόπουλος, Μειμαράκης είναι καλές λύσεις.

john anast είπε...

"Ειδικά τώρα που δεν θα έχει τα ΜΜΕξαπάτησης εναντίων του"
Μην είσαι και τόσο σίγουρος. Θα τον λοιδωρίσουν μέχρι εξευτελισμού που τόλμησε να τα βάλει μαζί τους.
΄Το χορό θα σύρει πρώτος ο Λαζόπουλος και θα ακολουθήσει όλος ο συρφετός των ιδεολόγων γλύφτηδων
Όσο για τον Χατζηδάκη δυστυχώς είναι πολύ καθως πρεπει για να τα βάλει με αυτές τις ύαινες. Νομίζω πως χρειάζεται ένας πολύ δυναμικός κι "αγενής" πολιτικός για να μπορέσει να τα βάει μ' αυτούς.
Το λέω γιατί χθες ο Χ"δάκις μόλις ψέλισε κάτι για αρστερόστροφα ΜΜΕ στην Ελλάδα, κο΄ντέψαν να τον φάνε ζωντανό. μόλις κι μετα βίας κατάφερε να ακουστεί, ζήτησε ουσιατικά την άδεια να πιστεύει σ' αυτό που είπε. Αυτός ο καθωσπρεπειμός της ΝΔ μάλλον δεν αποδίδει.