Παρασκευή, Οκτωβρίου 02, 2009

Την πάτησαν οι παρακρατικοί μηχανισμοί της Ιπποκράτους με τις ψεύτικες δημοσκοπήσεις τους.

Πηγή: exastal

Πολλές μέρες τώρα σέρνεται το δήθεν δημοσκοπικό αποτέλεσμα ΠΑΣΟΚ 42,5% - ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 36,5% (ή ΠΑΣΟΚ 42% , ΝΔ 36%).

Είναι ένα σενάριο που έχει επίκεντρο τα υπόγεια της Ιπποκράτους και χορηγό την αμερικάνικη πρεσβεία. Είναι σενάριο που καλύπτει απόλυτα τις «επιθυμίες» της αμερικάνικης πρεσβείας, όπως φαίνεται από διάφορα δημοσιεύματα, αλλά και την αλαζονεία των κρατικοδίαιτων μηχανισμών του κατεστημένου που έχουν επενδύσει, και χρόνο και χρήμα, στην επικράτηση του Πασόκ και στην «παλινόρθωση του σοσιαλισμού»!!!!

Σήμερα όμως το επίσημο blog της Ιπποκράτους, η ηχώ από τα βρώμικα υπόγεια του «πανελλήνιου σοσιαλισμού», το αποκαλούμενο "fimotro", ένα blog που γλύφει μέχρι αηδίας το «μεγαλείο» του Μεσσία Γιώργου, την πάτησε.

Δίνει ως τελειωμένο αποτέλεσμα των (ψεύτικων) δημοσκοπήσεων:

ΠΑΣΟΚ 42,5%,
Ν.Δ. 36,5%,
ΚΚΕ 7%,
ΛΑΟΣ 6%,
ΣΥΡΙΖΑ 4%,
ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ 2,5%
Λοιπά 3%
Αναποφάσιστοι …. Μόλις 2% !!!!!

Σύνολο: 103,5 %. Δεν ξέρουν καν από πρόσθεση!

Φανταστείτε πόσο έχουν χάσει τ’ αυγά και τα πασχάλια! Βλέπουν την ψαλίδα να κλείνει και ονειρεύονται καρβέλια!

Οι αναποφάσιστοι βρίσκονται στο 12 με 13%, η ψαλίδα κλείνει ανεπιστρεπτί και στο Πασόκ ξαφνικά ανακάλυψαν τα κατασκευασμένα γκάλοπ, την μαύρη διαφήμιση και τους διορισμούς στο δημόσιο!
Το φαινόμενο αυτής της δημοσιογραφίας, αποκαλώ "Παπαγιαννισμό". Έχουμε πολλές φορές ασχοληθεί με το ύφος του «κυρίου»! Τυγχάνει όμως το συγκεκριμένο ύφος να είναι και το επίσημο στα υπόγεια της Ιπποκράτους. Θα τον μαζέψει κανείς; Φυσικά και δεν πρόκειται κανένας να τον μαζέψει γιατί αυτό είναι το νέο ήθος και ύφος που πρεσβεύει ο πρόεδρος Γιώργος και το κλειστό «πυραμιδικό» προεδροκεντρικό επιτελείο των συμβούλων του!

Σχόλιο vasper: Το φίμωτρο είναι ένα ακόμα δημοκρατικό δημοσιογραφικό blog που δεν επιτρέπει σχόλια. Οπότε ότι διαβάζετε εκεί δεν χωράει αμφισβήτησης. 103,5% των Ελλήνων θα ψηφίσει... Αφού το λέει το... Fimotro!!!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτό φίλε μου θα φανεί στην κάλπη σε 2 μερούλες . Αλλά δεν χρειάζονται δημοσκοπήσεις για να καταλάβεις το τι γίνετε απλά να έχεις μια εμπειρία και να κάνεις μια βόλτα στον δρόμο . Τα λέμε το βράδυ της Κυριακής .

Vassilis είπε...

Οι δρόμοι όπως και οι δημοσκοπήσεις δεν βγάζουν κυβερνήσεις. Μόνο η κάλπη βγάζει.

Ανώνυμος είπε...

κυριακή κοντή γιορτή !!
ΑΝ όμως οι δημοσκοπήσεις είναι σωστές και τα αποτελέσματα παραπλήσια, τότε τη Δευτέρα ΕΣΥ θα είσαι αυτός που προσπάθησε να παραπλανήσει ...

Vassilis είπε...

Εγώ δεν αναφέρω καμία δημοσκόπηση. ΟΜΩΣ αυτή η "δημοσκόπηση" βγάζει σύνολο 103,5%.

Οπότε ποιος παραπλανεί;