Πέμπτη, Οκτωβρίου 01, 2009

Μηδενισμός και έργο...

Αυτό το άρθρο το γράφω γιατί υπάρχουν διάφοροι ανώνυμοι που σχολιάζουν και προσπαθούν να μηδενίσουν το έργο της παρούσας κυβέρνησης ακολουθώντας την γραμμή των ΜΜΕξαπάτησης και του ΠΑΣΟΚ.

Ξεκινώντας θα πω ότι γώ είμαι ο πρώτος που παραδέχομαι ανθρώπους στην κυβέρνηση Σημίτη, με έργο, όπως ο Βερελής. Αλλά τον Βερελή τον έδιωξαν από το ΠΑΣΟΚ και μάλιστα ύπουλα. Του φόρτωσαν συμβάσεις με την Siemens που δεν είχε υπογράψει, ούτε είχε καμία σχέση!!!

Επίσης ακόμα και τα έργα αυτά που έκανε το ΠΑΣΟΚ ήταν κατά κύριο λόγο στην Αθήνα.

Η Ν.Δ. ήδη τελείωσε 5 οδικούς άξονες σε όλη την Ελλάδα, αλλάζοντας τις πιο επικίνδυνες διαδρομές. Έχει ξεκινήσει ακόμα 3. Τελείωσε την Εγνατία που την πάλευαν 8 χρόνια οι άλλοι και την παρέδωσαν μισή!!! Ξεκίνησε το Μετρό στην Θεσσαλονίκη που το ανακοίνωνε ο Σημίτης για 6 ΔΕΘ.

Θέλετε άλλο έργο; Δείτε τα συστήματα μηχανογράφησης που αναπτύχθηκαν και αυτό που θα μπει σε λειτουργία από τον Γενάρη. Το ΠΑΣΟΚ δεν είχε κάνει σχεδόν τίποτα σε αυτόν τον τομέα, ούτε άφησε σχέδιο.

Θέλετε άλλο έργο; Τα καινούρια λιμάνια στα νησιά, τα νέα νοσοκομεία, οι 5 νέες φυλακές για αποσυμφόρηση των παλαιών, η πώληση και εξυγίανση της Ολυμπιακής που αφαίρεσε ένα βάρος του 1εκ ευρώ την... μέρα, οι επενδύσεις της COSCO στον ΟΛΠ που θα δώσουν 1000 νέες θέσεις εργασίας στον Πειραιά αν αφήσουν οι βολεμένοι του ΠΑΣΟΚ, το σχέδιο για τον ΟΣΕ που είναι καρκίνος στην τσέπη μας..., οι ενεργειακοί αγωγοί που το ΠΑΣΟΚ θέλει να επανεξετάσει (;;;!!!).

Θέλετε άλλο έργο; Τα μέτρα για τους δανειολήπτες που έβγαλε σε φυλλάδιό του το ΠΑΣΟΚ έχουν όλα νομοθετηθεί και εφαρμοστεί από αυτήν την κυβέρνηση. Αναγκάστηκε το ΠΑΣΟΚ να αποσύρει το φυλλάδιο με την δικαιολογία ότι ήταν περσινό (ενώ απάνω είχε την καινούρια τους διεύθυνση).

Θέλετε άλλο έργο; Δείτε τις τηλεπικοινωνίες, την πληροφορική. Δείτε τους υπολογιστές που έδωσε στους μαθητές, τους desktop τα προηγούμενα χρόνια, τα netbooks φέτος. Δείτε τους φορητούς για τους φοιτητές.

Ο μηδενισμός δεν μου ταιριάζει και δεν τον κάνω για έργα του ΠΑΣΟΚ, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα δεχθώ μηδενισμό του έργου αυτής της κυβέρνησης που είναι περισσότερο από του ΠΑΣΟΚ και σε μικρότερο χρονικό διάστημα και με μεγαλύτερες δυσκολίες. Γιατί ούτε πετρελαϊκή κρίση αντιμετώπιση το ΠΑΣΟΚ, ούτε διεθνή οικονομική κρίση. Και όταν μας άφησε ανεργία 11% με τους Ολυμπιακούς και τα έργα του σε φουλ ανάπτυξη δεν μπορεί να μας μιλάει για την ανεργία με την κρίση στο 8,7%!!! Δεν μπορεί να μιλάει για το έλλειμμα που άφησε στο 104% και το πήγαμε στο 96% πριν ανέβει ξανά λόγο της κρίσης. Και ναι, η Ελλάδα μπορεί να μην φτιάχνει αυτοκίνητα, αλλά έχει βαριά βιομηχανία και είναι του Τουρισμού. Οπότε όταν αυτή υποφέρει γιατί οι τουρίστες δεν έχουν λεφτά να έρθουν, τι θα κάνει ο κ.Παπανδρέου; Θα τους φέρει με το ζόρι;

Δεν με ενδιαφέρει αν κάποιος πειστεί από αυτό το άρθρο να ψηφίσει Νέα Δημοκρατία. Είναι δικό του θέμα τι θα κάνει. Αλλά μηδενισμό δεν τον δέχομαι.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σε συνέντευξή της την Κυριακή που πέρασε στο «Πρώτο Θέμα» η Zeybek, αφού «κλείδωσε» την υποψηφιότητά της, προκαλεί ολόκληρο τον ελληνικό λαό:
«Είμαι Τουρκάλα και είναι τιμή για μένα. Και αν το τι αισθάνεται ο καθένας, είναι δική του υπόθεση και είναι λίγα αυτά που εμείς μπορούμε να πούμε, το να αποδέχεται το κυβερνών κόμμα, που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι «αξιωματική αντιπολίτευση» ένα άτομο, που πρεσβεύει τέτοιου είδους απόψεις, στους κόλπους του, είναι κάτι που μας αφορά όλους: ««Θα πρέπεινα επιλυθούν επιτέλους τα προβλήματα που θέτει συνεχώς η Ελλάδα για την τουρκική ταυτότητά μας. Το συγκεκριμένο πρόβλημα, πέρα από τους μειονοτικούς βουλευτές ,πρέπει να το συζητήσουν μεταξύ τους η Ελλάδα και η Τουρκία. Το Μειονοτικό είναι θέμα ελληνοτουρκικό. Η ταυτότητά μας είναι τουρκική και τα μεγάλα μας προβλήματα θα πρέπει να συζητηθούν και να επιλυθούν σε επίπεδο διμερών σχέσεων».
Ορίστε λοιπόν το «παράθυρο» που τόσο καιρό ψάχνει να βρεί η Τουρκία για να βάλει «πόδι» στην Θράκη. Διμερές ζήτημα η μουσουλμανική μειονότητα και μάλιστα μέσω Νέας Δημοκρατίας


Πάντως επιστρέφοντας, αλλά ακόμη και πριν φύγει, μέσω της θητείας της στο «Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι» του Δημητρά, φαίνεται ότι έκανε πολλές «χρήσιμες» γνωριμίες, με τον γνωστό συρφετό των ανθρώπων, που δεν χάνουν ευκαιρία να παίξουν τον ρόλο του «χρήσιμου ηλιθίου» για τη Νέα Τάξη. Έτσι το όνομά της το βρίσκουμε και ανάμεσα σε αυτούς που υπέγραψαν για την καταδίκη των Ελλήνων εθελοντών στην Βοσνία, δίπλα σε αυτά του κ. Σωμερίτη, του «πολιτικού της αντίπαλου» και σημερινού ευρωβουλευτή των Οικολόγων κ. Τρεμόπουλου και πολλούς άλλους.
Αξίζει εδώ να σημειωθεί ότι ακόμη και το 2004, η κ. Zeybek είχε αναφερθεί αρνητικά σε μουσουλμάνο υποψήφιο από την Θράκη επειδή αυτός - σύμφωνα με τα δικά της λόγια: «έχει αναπτύξει έντονη δραστηριότητα με την έκδοση πομακικού λεξικού και εφημερίδας που δεν εκφράζουν τη μειονότητα και στοχεύουν στη διάσπασή της».
Στην ίδια ανακοίνωση του 2004, επιτίθεται στην Νέα Δημοκρατία, επειδή: «Η Ν.Δ παρά τις προεκλογικές εξαγγελίες του κ. Καραμανλή ότι «θέλει να αγκαλιάσει τη μειονότητα», δεν βρήκε ούτε καν μια τιμητική θέση στη λίστα της για έναν εκπρόσωπό της (...) Η ψηφοθηρική αντιμετώπιση της τουρκικής μειονότητας από τα δύο κυρίαρχα κόμματα και η αδιαφορία των υπολοίπων, δεν μπορεί παρά να διαψεύσει τις ελπίδες της για πολιτική ισοτιμία και αξιοπρέπεια. Όποιοι θέλουν να την «κερδίσουν» θα πρέπει να λάβουν σοβαρά υπόψη τις απόψεις της και πραγματικά να θέλουν να την εκπροσωπήσουν σε ευρωπαϊκό επίπεδο".
Φαίνεται ότι κάποιοι «απελπισμένοι» στην Ρηγίλλης, πήραν στα σοβαρά τις οδηγίες της κυρίας αυτής, που αναφέρεται σε «τούρκικη μειονότητα» και αποφάσισαν να την στρατολογήσουν... Τόσες άλλωστε συστάσεις έχει...

George είπε...

συγχαρητήρια Βασίλη, πάντα παλικαρήσιος!

αφιερωμένο για σένα και τον Καραμανλή και για όλα τα παιδειά που αγωνίζονται ;)
η διαφορά του ήθους είναι παντού εμφανής

http://www.youtube.com/watch?v=5GsbCeyDx8Q

Ανώνυμος είπε...

Μα τι λες τώρα; Πότε έγιναν όλα αυτά. Η δική μου τηλεόραση δεν είπε τίποτα τέτοιο. Απαπά. Δεν σε πιστεύω.