Τετάρτη, Οκτωβρίου 21, 2009

2004-2009, δύο μέτρα, δύο σταθμά...

Το 2004, η απογραφή με το λογιστήριο του κράτους θεωρήθηκε έγκλημα της Νέας Δημοκρατίας από το ΠΑΣΟΚ και τα ΜΜΕξαπάτησης. Και μιλάμε για μια απογραφή που πήρε 1 μήνα να γίνει, σε περίοδο που ο προϋπολογισμός είχε κλείσει και δεν μπορούσαν να μαγειρευτούν τα νούμερα. Τότε στα κανάλια γινόταν ορυμαγδός. Τι "μας κάνατε ρεζίλι", τι "είστε ανεύθυνοι"... ένα σωρό κατηγορίες γιατί καταγράψαμε την πραγματικότητα!!!

Το 2009, 2 μήνες πριν το κλείσιμο του προϋπολογισμού, το ΠΑΣΟΚ κάνει μια "καταγραφή" με την βοήθεια της Τράπεζας της Ελλάδος και του κυρίου Προβόπουλου και σε λίγες μέρες ανεβάζουν το έλλειμμα πρώτα στο 8% μετά στο 10%, τέλος στο 12% και... 2 ώρες πριν την συνάντηση του Παπακωνσταντίνου στην Eco/Fin το κάνουν.... 12,5%!!! Και πάλι σύμφωνα με τα ΜΜΕξαπάτησης και το ΠΑΣΟΚ, υπεύθυνος είναι η Νέα Δημοκρατία!!! Και να ορυμαγδός στα κανάλια... "Εσείς φταίτε που μας τα λέει η Ευρώπη" "Εσείς αφήσατε αυτό το έλλειμμα"... και να μην αφήνουν και τον Παπαθανασίου να μιλήσει οι δημοσιοκάφροι του Μέγκα...

Η αλήθεια όμως είναι μία. Ότι το 2004 η Νέα Δημοκρατία έκανε απογραφή χωρίς να έχει την δυνατότητα να μαγειρέψει τα νούμερα, ενώ σήμερα το ΠΑΣΟΚ μετέφερε δαπάνες του προγράμματός του από το 2010 στο 2009, και έσοδα του 2009 στο 2010. Με αυτό το λογιστικό κόλπο ανέβασε το έλλειμμα στο 12,5%. Αυτό αποδεικνύουν οι... σταδιακές αυξήσεις. Όσο μαγείρευαν, άλλαζαν τα νούμερα. Και έχουμε τους οπαδούς του ΠΑΣΟΚ που πιστεύουν στις ανοησίες περί... αξιοκρατίας (περιμένοντας να διοριστούν τα δικά τους παιδιά πάντα) να τα χαύουν όλα αυτά που τους λένε.

Και μην τολμήσει και πει κανείς ΠΑΣΟΚος να μην μιλάμε γιατί θα τον πάρει και θα τον σηκώσει. Φασισμό εμείς δεν σηκώνουμε...

33 σχόλια:

john anast είπε...

και ξέρεις, το 0.5 προστέθηκε για να φαίνεται το νούμερο πιο πιστευτό. Να μην είναι δηλαδή ένα στργγυλό νούμερο.

Vassilis είπε...

Εκτός αυτού, ακούγεται καλύτερα το υπερδιπλάσιο από το... διπλάσιο!!!

john anast είπε...

ετσι ακριβώς. εχουν σχεδιο

F5PILOT είπε...

"Για το ύψος του ελλείμματος, πρέπει να απαντήσουν ο κ. Καραμανλής, ο κ. Σουφλιάς και ο κ. Παπαθανασίου".

Σαββας Τσιτουρίδης.

Ε ρε παίδες λίγη τσίπα. Φτάνουν οι δικαιολογίες. Είναι εμφανές πλέον γιατί έγιναν οι εκλογές.

Vassilis είπε...

f5pilot, για το ύψος του ελλείμματος πρέπει να απαντήσει ο κατά Καρχιμάκη "βατοπεδινός απατεώνας" Προβόπουλος και ο Παπακωνσταντίνου. Τι είδους μαγειρέματα είναι αυτά που σε 15 οδήγησαν στο ποσοστό 12,5% (σικ...);

Vassilis είπε...

Είναι εμφανές πλέον γιατί έκανε ερώτηση ο Παπανδρέου στον Καραμανλή στο debait. Από τότε ετοίμαζαν το μαγείρεμα.

Ανώνυμος είπε...

7 (ΕΠΤΑ) φορές στα τελευταία 5 χρόνια που κυβερνούσε η Νέα Ληστοκρατία κάνανε παρατηρήσεις οι ευρωπαίοι για τα στοιχεία που δίναν !!!!

Και μας λέτε ότι φταίει ο (εδώ και 15 μέρες) τωρινός υπουργός Οικονομικών !!

Ρεζίλι μας κάναν παγκοσμίως !
(τουλάχιστον το ΠΑΣΟΚ μας έβαλε στην ΟΝΕ.... ότι και να λέτε ...)

Ανώνυμος είπε...

Vassilis σε τί θα συμφέρει το ΠΑΣΟΚ να σηκώσει σκόπιμα τα νούμερα;; Δέν νομίζω να τους συμφέρει να κάνουν τον αλμούνια έξω φρενών με την Ελλάδα γιατί αυτοί που κυβερνούν τώρα θα την πληρώσουν. Αυτοί θα αναγκαστούν να πάρουν τα σκληρά μέτρα που θα απαιτήσει ο αλμούνια και θα τους κράξει χοντρά ο κόσμος.

F5PILOT είπε...

Υπάρχει έλλειμα τσίπας και αυτό έχει ξεπεράσει το 100% από μέρους σας.
Σας έχει ξεφύγει και αυτό.
Καλά 7 φορές αλλάξαν τα στατιστικά; Διεθνής διασυρμός. Ο Καραμανλής εγκατέλειψε τα εγκόσμια, ο Καθηγητής έφυγε ο Εμποράκος μας έχει φλωμόσει στο ψέμμα αλλά όλοι αυτοί αφήσαν πίσω τους την ρετσινιά.

«Greek statistics» όπως «it is all Greek to me»

Άστους ρε Βασίλη μη τους υπερασπίζεσαι εσύ. Άκουσε το πρωί τον Γιακουμάτο ή τώρα τον Σούρλα στο Ραδιόφωνο της ΝΕΤ;

Vassilis είπε...

Ανώνυμε, μην αντιγράφεις πρωτοσέλιδα των ΠΑΣΟΚικών ΜΜΕξαπάτησης. Τα διαβάζουμε και εμείς και λένε βλακείες...

f5pilot, διασυρμός είναι αυτό που έκανε το ΠΑΣΟΚ με τα μαγειρέματα. 2 δις για τις δημόσιες επενδύσεις μετέφερε και μόνο αυτό αύξησε το έλλειμμα 2%!!!

Εσύ υπερασπίζεσαι αυτούς που θα σου βάλουν φόρους. Στα λέγαμε πριν τις εκλογές και δεν μας πιστεύατε. Ε φάτε τα τώρα... και αν το να λέτε ότι φταίει η Νέα Δημοκρατία να τα φάτε ευκολότερα be my guest.... Εγώ σας τα έλεγα...

F5PILOT είπε...

Βασιλάκη δεν με ενδιαφέρει ποιός θα βάλει τους φόρους. Αλλά που θα πάνε τα λεφτά.

Πού πήγαν λοιπόν τα λεφτά; Πού πήγαν τα 30 δίς μόνο το 2009;

Προσωπικά δεν υπερασπίζομαι κανέναν. Όλοι στη πυρά. Αλλά όχι και έτσι.
Σας έχει ξεφ΄θγει και Έλλειμμα τσίπας πάνω από το 100%. Εδώ μεγαλοστελέχη κατηγορούν αυτούς που πραγματικά φταίνε και εσύ τους υπερασπίζεσαι.

Αλλά ξέχασα υπάρχουν πολλά στρατόπεδα και πολλές απόψεις αυτή την εποχή στη ΝΔ. Μύλος. Υπάρχουν αυτοί που ζητάν συγνώμη αλλά υπάρχουν και κάποιποι που συνεχίζουν τα ψέμματα νομίζοντας ότι είμαστε ακόμη στη προεκλογική περίοδο. Κάποιοι ξεχάσαν ότι οι έκλογές έγιναν και το κόμμα τους έχασε τις εκλογές και ότι η ΝΔ ΝΔ υπέστει την πιό ταπεινωτική ήττα στη ιστορία της. Συνεχίστε έτσι.

THE GAME IS OVER.

Vassilis είπε...

Πράγματι, the game is over. Το ΠΑΣΟΚ για άλλη μια φορά καταφεύγει στον λαϊκισμό και στην καταστροφολογία. Πάει ο... πολιτικός πολιτισμός. Μαγειρέματα... και βολέματα...

Τώρα αν αυτά για την ήτα τα λες για να με πικάρεις, σκέψου μόνο ότι κερδίσατε με τον ίδιο αριθμό ψήφων που χάσατε το 2004!!! Οπότε δεν σας εμπιστεύτηκαν οι Έλληνες. Απλά βαρέθηκαν να ακούν τα σκάνδαλα από τις φυλλάδες σας και να περιμένουν την Ν.Δ. να διορίσει τα δικά τους παιδιά...

Ανώνυμος είπε...

και η Νέα Ληστοκρατία πήρε το χαμηλότερο ποσοστό EVER !
τέτοια ανικανότητα !

F5PILOT είπε...

Μαγειρέματα... και βολέματα...

Αυτά τα λες εσύ και κάποιοι από την ΝΔ σαν άμυνα στις ευθύνες τους. Τα περισσότερα στελέχη λένε ακριβώς τα αντίθετα όπως σου λέω παραπάνω.
Λίγο πριν άκουγα και τον Κυριάκο να μιλά για ευθύνες. Τελικά θα μείνεις εσύ και ο Παπαθανασίου.

Vassilis είπε...

Μα για το έλλειμμα δεν είπα ότι δεν έχει ευθύνες η Νέα Δημοκρατία. Αλλά για το φουσκωμένο έλλειμμα έχει το ΠΑΣΟΚ. Αυτή είναι η διαφορά. Τώρα εσύ θες να πιστεύεις ότι το φούσκωμα από το 8% που έλεγε ο Προβόπουλος στο 12,5% δεν είναι μαγείρεμα.. δικό σου θέμα.

tsaousa είπε...

Βασίλη μιλάς με το ίδιο έξυπνο σκεπτικό σας "δεν κέρδισε το ΠΑΣΟΚ τις έκλογές, η Ν.Δ τις έχασε".;

Μπράβο. Περαστικά, αν και δεν υπάρχει φάρμακο γιά την τύφλωση, και δη του εγκεφάλου.

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ,ΒΡΕ,
ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ,
ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΤΑ ΜΗΡΥΚΑΣΤΙΚΑ!!!!!!!!!!!!!

ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΑΧΙΣΤΟ Γ.Α.Π. ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΤΟΥ!!!!!!!!!

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΓΚΕΜΠΕΛΣ!!!!!!!!!!!!

Vassilis είπε...

Όχι tsaousa, δεν κατάλαβες. Κερδίσατε τις εκλογές γιατί τις έχασε η Ν.Δ.

Απλά δεν πήρατε κόσμο της Ν.Δ. Αποφάσισε να μην ψηφίσει ή να πάει στον Καρατζαφέρη. Τίποτα να μην κάνατε, πάλι θα κερδίζατε...

Ανώνυμος είπε...

μα βρε τσαούσα, δεν καταλαβαίνεις τίποτα από (Νεο(λησταρχο)δημοκρατική αριθμητική !
α) τις εκλογές δεν τις κέρδισε το ΠΑΣΟΚ -- Η ΝΔ τις κέρδισε αλλά τα κακά ΜΜΕ γράφουν ψευδώς ότι έκανε κυβέρνηση ο παπανδρέου -- στην πραγματικότητα ο καραμανλής είναι ο πρωθυπουργός .....
β) τα 2 δις που λένε ότι μετέφερε) είναι 2% των 250 δις (κατά τους νεοδημοκράτες)

Αυτά βέβαια δεν πρέπει να σου προκαλούν εντύπωση αφού από παλιά η ΝΔ είχε την δική της αριθμητική ... -- θυμάσαι το 0%+0% = 14% !!!
ακόμη γελάει όλη η Ελλάδα !!

F5PILOT είπε...

@Vassilis

Ρε Βασιλάκη θα κουφάνεις ακόμη και τον Σουφλιά.
Έτσι γίνεται πάντα κάποιος χάνει κάποιος κερδίζει.
Το να με κερδίζει κάποιος είναι καλλίτερο από το να χάνω εγώ δεν το καταλαβαίνεις; Σημαίνει ότι είμαι τελείως ηλίθιος και ανίκανος και έχω κάνει του κόσμου τις πατάτες.
Δηλαδή εσύ αυτό το θεωρείς επιχείρημα;

Vassilis είπε...

Το πρόβλημα δεν είναι αυτό. Είναι ότι όποτε κερδίζει το ΠΑΣΟΚ θεωρεί ότι αυτοί που έχασαν δεν πρέπει να μιλάνε. Ε σας θυμίζω ότι δεν σας ψήφισαν παραπάνω... αλλά οι ίδιοι με το 2004.

Σας πειράζει;

Ανώνυμε, τόσα ξέρεις τόσα λες... πιάνεσαι από έναν αριθμό για να λες μλκς. Για πες μου πόσο ανέβασε το έλλειμμα η εγγραφή στο 2009 των 6 δις για τα νοσοκομεία; Πόσα η εγγραφή για τους αγρότες; Πόσα η μη είσπραξη διαφόρων φόρων; Αφήνω την ειρωνεία σου μόνο και μόνο γιατί δείχνει πόσο ΠΑΣΟΚοι είστε!!!

F5PILOT είπε...

@Vassilis
Μιλάς για τις ψήφους που πήρε το ΠΑΣΟΚ αλλά δεν λες τίποτα για πόσους λιγότερους πήρς η ΝΔ από το 2004. Γιατί άραγε;
Άστα τα σάπια.
Δηλαδή αν στις επόμενες εκλογές το ποσοστό του ΠΑΣΟΚ πέσει αλλα πέρει τις ίδιες ψήφους λόγω μεγαλύτερης συμμετοχής θα είναι χαμένο ή νικητής;
Αυτά είναι να τα λέτε εσείς οι ψηφοφόροι της ΝΔΦ μεταξύ σας για να περιορίζετε την απελπισία σας από την συντριβή. Τα στελέχη της ΝΔ έχουν άλλλη άποψη και μιλούν για συντριβή.

Vassilis είπε...

1εκ. λιγότερους και το ΠΑΣΟΚ 9χιλ περισσότερους. Το έχω πει πολλές φορές. Οπότε εσύ άσε τα σάπια εσύ.

Περίμενε τώρα την συντριβή του εισοδήματός σου και μην ασχολείσαι με τους... συντετριμμένους της Ν.Δ.!!!

Vassilis είπε...

Α... έχουν γράψει και το πακέτο 2,5δις "προς τους οικονομικά και κοινωνικά ασθενέστερους" και όπως είπε ο υφυπουργός "Απλώς, θα γίνει προσπάθεια ώστε το επίδομα αλληλεγγύης να δοθεί πριν το τέλος του 2009, ώστε να μην επιβαρυνθεί ο προυπολογισμός του 2010, για ευνόητους λόγους."

!!! Καρφώνονται και μόνοι τους τώρα!!! (αυτό πρέπει να είναι το χθεσινό... 0,5% ανώνυμε; εεεε;;; Τι λες εσύ;)

Vassilis είπε...

Επ' ευκαιρίας στις Βρυξέλλες κυκλοφορεί ότι τώρα ξεπλένουμε μαύρο χρήμα στο χρηματιστήριο. Ξεκινήσαμε...!!!

Ανώνυμος είπε...

"πιάνεσε από έναν αριθμό για να λες μλκς"

αφού εσύ λες γράφεις μλκς για έναν αριθμό, για ποιό λόγο να εμπιστευτώ τα υπόλοιπα ...??

όταν μάλιστα δεν παραδέχτηκες (αφού σου επισήμανα το λάθος) ότι έγραψες μλκς

Πες μου τώρα για ποιο λόγο να εμπιστευτώ τα υπόλοιπά σου νούμερα και για ποιο λόγο να μην τα θεωρήσω βλακονούμερα εντυπωσιασμού ???


α) έγραψες μπούρδα νούμερο ?
β) που είναι η πηγή σου για τα υπόλοιπα νούμερα ?

Ανώνυμος είπε...

"αυτό πρέπει να είναι το χθεσινό... 0,5% ανώνυμε; εεεε;;; Τι λες εσύ;)"

τελικά τα 2δις για δημόσιες επενδύσεις τι ποσοστό είναι ?

F5PILOT είπε...

Περίμενε τώρα την συντριβή του εισοδήματός σου και μην ασχολείσαι με τους... συντετριμμένους της Ν.Δ.!!!

Βασίλη είμαι έτοιμος να πληρώσω όπως και επί ΝΔ με μία διαφορά. Πάντα ελέγχω που πάνε τα λεφτά μου. Δεν επιτρέπω όμως να μου τα τρώνε τα κοματικά λαμόγια

ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ

http://potamos-etc.blogspot.com/2009/10/golden-boys.html

Vassilis είπε...

Ναι, δεν θα στα τρώνε λαμόγια. Τεμπέληδες θα στα τρώνε από δω και πέρα... Απλά θα είναι... σύντροφοί σου!!!

Ανώνυμε, μάντεψε τι σε γυρεύει; Ο Παπακωνσταντίνου με την μεταφορά εξόδων στο 2009. Μαγείρεψε τα νούμερα, 1 από δω, μισό από κει, 0,65 από την άλλη, 2 πιο πέρα... στο έκανε το 6%, ένα πολύ ωραίο... 12,5%

Φάτο και παραμίλα...!!!

Αν ήσουν δε και από τους 30000 των stage που πίστεψαν ότι θα πάρουν κάνα... μόριο... θα ήσουν ακόμα πιο ευχαριστημένος για την... αξιοκρατία σας!!!

Και μου θέλετε να βγείτε και από πάνω!!! Βρε κλάψτε την μοίρα σας. Εμείς σας τα λέγαμε...!!!

Ανώνυμος είπε...

φτου 5, Θα βρεθεί ακόμη ένας Τσουκάτος να σου φαει τα λεφτά
Αλλά ξέχασα δεν ειναι πλέον κοματικό λαμόγιο αυτός ε; τον διαγράψατε χα χα χα

F5PILOT είπε...

@11:20 μμ, Οκτώβριος 21, 2009

Μήπως είσαι ο Χριστοφοράκος; Ναι ναι αυτός που φυγαδεύσανε οι κολλητοί σου για να μην μιλήσει.

Ανώνυμος είπε...

Ναι, ναι, αυτός είμαι, Ο Χρστοφοράκος. Με φυγαδέψαν οι δικοί μου για να μη μιλήσω για τους δικούς σου,και σας κάψω όλους...

Vassilis είπε...

f5pilot, μας παρουσιάσατε ένα χαρτί από μπακάλικο ως καταγραφή των.. εσόδων του ΠΑΣΟΚ προ του 2000 και μετά κάνατε υπουργό οικονομικών τον άνθρωπο που υπέγραφε τις απ'ευθείας αναθέσεις στην Siemens στο συμβούλιο του ΟΤΕ!!!