Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 25, 2009

Κώστας Καραμανλής liveΟ Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστας Καραμανλής, στο πλαίσιο του διαλόγου που έχει ανοίξει με τους πολίτες, θα απαντήσει σε ερωτήσεις πολιτών μέσω Διαδικτύου στην κάμερα LIVE. Οι ερωτήσεις υποβάλλονται τώρα από τους πολίτες στο Διαδίκτυο. Θα ακολουθήσει δημοκρατική διαδικασία ψηφοφορίας μέσω Διαδικτύου για την επιλογή των 10 επικρατέστερων, στις οποίες θα απαντήσει ο κ. Κώστας Καραμανλής στην κάμερα LIVE.

Πιο συγκεκριμένα, μπορείτε από τώρα να θέσετε ερωτήματα στον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας μέσω του twitter ( www.twitter.com ) μέχρι την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου. Οι ερωτήσεις θα συμπληρώνονται με το hastag (ετικέτα) #askND προκειμένου να μπορούν να εντοπισθούν. Το σύνολο των αρχικών σας ερωτήσεων θα ομαδοποιηθεί βάσει περιεχομένου, για να προκύψει ομάδα 50 ερωτήσεων οι οποίες θα τεθούν σε διαδικτυακή ψηφοφορία από τους πολίτες. Οι 10 επικρατέστερες θα απαντηθούν διαδικτυακά από τον Πρόεδρο προσωπικά, στην κάμερα LIVE, σε ζωντανή απ’ ευθείας μετάδοση.

Η ψηφοφορία θα γίνει μέσω του στο Blog της Νέας Δημοκρατίας blog.nd.gr και θα διαρκέσει 48 ώρες, από Δευτέρα 28/9 μέχρι Τετάρτη 30/9.

Την Πέμπτη 1/10 ο Πρόεδρος της ΝΔ θα δώσει απαντήσεις στις 10 επικρατέστερες, από την ψηφοφορία ερωτήσεις, ζωντανά μέσω LIVE video streamingστο Blog της Νέας Δημοκρατίας blog.nd.gr

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση για την διεξαγωγή του διαλόγου ή επεξηγήσεων για τον τρόπο υποβολής των ερωτημάτων μέσω twitter και ψηφοφορίας στο blog.nd.gr μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο webmedia@nd.gr .

2 σχόλια:

ΠΑΝΟΠΤΗΣ είπε...

http://news-enimerosi.blogspot.com/2009/09/blog-post.html

john anast είπε...

Αν το είχε κάνει ο ΓΑΠ αυτό θα μας είχαν πρήξει τα α...δια με την προοδευτικότητα και την αμεσότητα και την ανανεωση και και και
Τώρα, κουβέντα
2 μέτρα και 2 σταθμά