Τρίτη, Σεπτεμβρίου 29, 2009

Αναγνώρισαν τον Γιώργο και... προσβλήθηκαν!!!

Τρία πολύ αστεία πράγματα συνέβησαν με το εξώφυλλο που βλέπετε.

1ον) βλέποντας την ρόδα ποδηλάτου με την χαλαρή (ή σπασμένη) αλυσίδα και το κείμενο του Καβάφη δίπλα, αναγνώρισαν το πρόσωπο του Γιώργου Παπανδρέου.

2ον) μίλησαν για "κυκλοφορία" του εν λόγω περιοδικού, το οποίο όμως είναι... συνδρομητικό!!! Δηλαδή δεν μπορεί κάποιος να το αγοράσει στο περίπτερο.

3ον) οι δημοσιοκάφροι βλέποντας την προτυπωμένη σφραγίδα ταχυδρομείου στο εξώφυλλο είπαν ότι... κυκλοφόρησε. Αν προσέξει όμως καλά κάποιος θα δει ότι είναι οι σφραγίδες που τυπώνεις μαζί με το αντικείμενο για να μην χρειαστεί να σφραγιστεί. Απλά μετράνε μονάδες και ζητάνε το αντίτιμο. Έτσι και το συγκεκριμένο εξώφυλλο το οποίο δεν στάλθηκε πουθενά, δημιουργήθηκε με την σφραγίδα απάνω του.

Πάντως θα μπορούσε να υπάρχει μια απλούστερη εξήγηση. Μπήκαν χάκερς στο περιοδικό και άλλαξαν μία μακέτα σε αυτό!!! Μετά έφυγαν χωρίς να κάνουν τίποτε άλλο!!! Μάλιστα δεν αποκλείεται να είναι και οι ίδιοι χάκερς που μπήκαν στο site της Λούκα Κατσέλη και θέλουν να προκαλέσουν πόλεμο ανάμεσα στα δύο μεγάλα κόμματα. Βρε Τσίπρα; Εσύ τους έβαλες;

22 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να σε δω την Κυριακή το βράδυ...

Ανώνυμος είπε...

Καλά εντάξει... Μόνο από αυτά που λές χαλάς μια ήπια εικόνα Νεοδημοκράτη που είχες τόσο καιρό και μετατρέπεσαι σε κλασικό Δεξιό .

Vassilis είπε...

Ανώνυμε, λίγο δύσκολο να με δεις.. θα κοιμάμαι...

Είμαι κλασσικός ήπιος δεξιός που θα ψηφίσει Ν.Δ. ΜΠΟΥ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Βασίλη έχεις δηλώσει οτι μισείς το ΠΑΣΟΚ, υποστηρίζεις την ΝΔ γιατί κατέστρεψε το ΝΑΤ ο Ανδρέας Παπανδρέου την δεκαετία του '80.
Σεβαστή η άποψη σου γι'αυτό επειδή ο Καραμανλής κατέστρεψε τώρα τα δικά μας ασφαλιστικά ταμεία υποστηρίζουμε παρομοίως το ΠΑΣΟΚ.

Ανώνυμος είπε...

Ποιά ταμεία ρε φίλε; Αυτά που ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ; ΄Η ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ 1200 ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΙΩΣΕ ΣΤΟ 1/3 Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ;

john anast είπε...

ΑΥτά τα ταμεία, που το ΠΑΣΟΚ, πήγε να εξυγειάνει και επειδή το πολιτικό κόστος ήταν μεγάλο το πήραν πίσω σε μια νύχτα και για όλα έφταιγε ο Γιαννίτσης

ΑΥτά τα ταμεία που το ΠΑΣΟΚ τόσα χρόνια δεν έδινε τα χρήματα του κράτους που αντιστοιχούσαν και φαλήρισαν
Επομένως μάλλον φίλε μου δεν πρέπει να ψηφίσεις ΠΑΣΟΚ, ανα αυτός είναι μόνο ο λόγος, γιατί το ΠΑΣΟΚ κατέστρεψε τα ταμεία σου και όχι η ΝΔ. Η ΝΔ τουλάχιστον έκανε μια προσπάθεια να τα σώσει και το μέλλον θα δείξει αν κατάφερε κάτι.

Vassilis είπε...

Μόνο που ανώνυμε, η περιουσία των ασφαλιστικών ταμείων έχει αυξηθεί κατά 50%. Και από 133 τα έκανε 13 γλιτώνοντας εκατομμύρια ευρώ κάθε χρόνο σε λειτουργικά έξοδα.

Οι ανοησίες του ΠΑΣΟΚ είναι μόνο ανοησίες.

The 512 έδρες barouti... είπε...

Φίλε Βασιλη, το ίδιο πράγμα είπα κι εγώ. Μιλάνε για ταμεία φαληρισμένα, όταν αποδεδειγμένα η ΝΔ τα έχει εξυγιάνει, ή να τους θυμίσουμε το ΛΑΦΚΑ, που τόσα χρόνια μας τρώγανε τζάμπα και ήρθε ο Καραμανλής και μας τα γύρισε πίσω ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ! Αλλά βλέπεις οι προβεβλημένοι βουλευτές της παράταξης όλο γενικότητες και περιαυτολόγηση είναι. Προχθές ο εξαιρετικός βουλευτής Κυκλάδων Γ.Βρούτσης σε μία εμπεριστατωμένη ομιλία του, τεχνοκρατικής υφής, παρέθεσε ένα προς ένα και αρκούντως εκλαϊκευμένα τα μέτρα που πήρε η Κυβέρνηση Καραμανλή για την οικονομία. Αλλά, στο γυαλί βγάζουν μόνον αυτούς τους βουλευτές που γλύφουν τους λαδωμένους δημοσιογράφους της ενημέρωσης, απ΄όλες τις παρατάξεις.Κι έπειτα μιλάνε για έλλειμμα ενημέρωσης. Βρε και τον Λάρρυ Κίνγκ να έβαζε ο Καραμανλής να απαριθμούσε τα θετικά της κυβερνήσεώς του θα τον είχαν θάψει οι προσκυνημένοι δημοσιογραφίσκοι.

Εγώ το φιλοσόφησα. Αν και ΝΔτισσα θα ευχαριστηθώ να βγεί ο Γιωργάκης για να φάει μερικά λεφτά απ΄όλους αυτούς που περιμένουν το μάνα εξ ουρανού, με τον ερχομό του. Και βεβαίως βεβαίως, να υπογράψει λύση του Κυπριακού (μέχρι το τέλος του χρόνου λένε όλα τα δελτία του ΡΙΚ) και το Σκοπιανό (ως η κατάλληλη χρονική στιγμή όπως είπε και ο γεροΝίμιτς προσμένοντας κι αυτός την έλευση του σωτήρα των ΗΠΑ Γεωργάκη-Geoffrey ΠΑΜΕ Παπανδρέου!

Ανώνυμος είπε...

την επόμενη φορά που θα βγείτε κυβέρνηση να φροντίσετε να φιμώσετε και τα ΜΜΕ (εφημερίδες, τηλεόραση, περιοδικά)που "τόσο" κακό κάνουν στο προφίλ σας !!!

μιλατε για τη ΝΔ και τα έργα της λες και οι πολίτες δεν ζουν στην Ελλάδα και δεν βιώνουν την ανικανότητά τους και την κλεψιά τους καθημερινά !

Ανώνυμος είπε...

Καλά σας λέει ο 7:47 ρωτήστε τους ίδιους τους ασφαλισμένους άν περνούσαν καλύτερα την 20ετία του ΠΑΣΟΚ ή την τελευταία εξαετία σε θέματα μισθού, ανεργίας, εισφορών, ακρίβειας γενικά κόστους διαβίωσης.
Δέν υπάρχει λόγος θα απαντήσουν οι ίδιοι την Κυριακή μετά θα είστε υποχρεωμένοι να αποδεχτείτε το αποτέλεσμα.

Vassilis είπε...

Τα ΜΜΕξαπάτησης είναι με τον Παπανδρέου, γιατί το ΠΑΣΟΚ τους έδινε ότι ήθελαν.

Η πραγματικότητα σήμερα είναι πολύ καλύτερη από ότι ήταν επί ΠΑΣΟΚ και όποιος δεν το βλέπει φοράει παρωπίδες. 11% ανεργία είχε παραδώσει το ΠΑΣΟΚ, για να μην πω για το έλλειμμα.

Γιατί αυτό που μετράει είναι αν έχεις εργασία να ταΐσεις την οικογένειά σου και όχι αν οι δημόσιοι τεμπέληδες θα πάρουν 1% αύξηση στους μισθούς (οι ιδιωτικοί πήραν 5,5% σύμφωνα με την συλλογική σύμβαση).

Τα προβλήματα που φάνηκαν στις αρχές τις δεκαετίας του 90 και οξύνθηκαν μέχρι τα μέσα της δικής μας δεκαετίας οφείλονταν στις κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ. Δεν θα έρθουν τώρα να μας το παίξουν παρθένες!!! Ούτε εσείς μπορείτε να το κάνετε αυτό. Εκτός αν είστε βολεμένοι, οπότε πάω πάσο...

Tο ΠΑΜΕ barouti... είπε...

1:45 Ναι περνούσαμε καλά γιατί ο Ανδρέας δανειζόταν και δανειζόταν και δανειζόταν και σήμερα πληρώνουμε και πληρώνουμε και πληρώνουμε.....
Είναι αυτό οικονομική πόλιτική; Αιδώς Αργείοι!

Ανώνυμος είπε...

Tο ΠΑΜΕ barouti... δέν πάς καθόλου καλά φαίνεται, έχουν περάσει 20 χρόνια απο εκείνη την εποχή που δανειζόταν, δανειζόταν ο Ανδρέας Παπανδρέου για να τα μοιράζει στον κόσμο.
Aπο τότε μεσολάβησε το 2004 που έγιναν οι καλύτεροι Ολυμπιακοί αγώνες με έργα κατασκευασμένα όλα απο το ΠΑΣΟΚ, με χρέος 170 δις ευρώ που σήμερα έφτασε στα 290 ...Αιδώς Αργείοι!

Ανώνυμος είπε...

Εσείς οι οπαδοί της ΝΔ πιστεύετε ότι το πρόβλημα είναι "επικοινωνιακό" που πολύ φοβάμαι (όπως είπα και πριν) ότι την επόμενη φορά που θα γίνετε κυβέρνηση θα τα λογοκρίνετε αγρίως !!!

Και ξαναλέω --- Αν τα πράγματα ήταν τόοοσο καλά και παραδεισένια όπως λέτε (τι έργα, τι οικονομία, τι εξωτερική πολιτική), τότε γιατί θα χάσετε τις εκλογές ??
Είναι απλό το ερώτημα !
Επειδή τα ΜΜΕ "δεν προβάλλουν το έργο της κυβέρνησης" ??
Αν είναι τόσο χαζός ο κόσμος που να ζει στον παράδεισο και να νομιζει ότι ζει στην κόλαση "επειδή του το λένε τα ΜΜΕ", τότε τι ζητάτε να κυβερνήσετε ? .....

Και για να είμαστε σοβαροί - Αφήστε τα περί "εξαπάτησης του κόσμου από τα ΜΜΕ" .. Η ΝΔ εκτός από ληστρική ήταν και ανίκανη κυβέρνηση για όλους εκτός από αυτούς που τα μασήσαν μαζί και (δυστυχώς) τους φανατικούς οπαδούς που δεν βλέπουν πέρα από το δάχτυλό τους

Ανώνυμος είπε...

barouti κάλμαρε κορίτσι μου είσαι και γυναίκα απ'ότι λές. Άν το ΠΑΣΟΚ φέρει την καταστροφή όπως ισχυρίζεσαι εδώ είμαστε, ο μεγάλος επανιδρυτής μπορεί να προκαλέσει τον Μάρτιο εκλογές και θα επανέλθει να ξαναφέρει την Ελλάδα στον παράδεισο της Νέας Δικυβέρνησης.

Vassilis είπε...

Ανώνυμε, ποιος σου είπε για Παράδεισο; Μόνο ο Παπανδρέου στο λέει και τον πιστεύεις.

Οπότε αν νομίζεις ότι μπορεί να φτιάξει τον παράδεισο... ψήφισέ τον.

Το ΠΑΣΟΚ στα 20 χρόνια που κυβέρνησε κατέστρεψε την χώρα. Δημιούργησε μια πραγματική κόλαση. Άντε φτιάξε τα σε 5 χρόνια. Βέβαια αν πιστεύεις στα μαγικά ραβδάκια, στις εύκολες λύσεις και στον... Παπανδρέου όλα γίνονται. Οπότε φάε ΠΑΣΟΚ στα μούτρα μαζί με τις 60000 νέα μέλη που θα φορτωθούν στο κεφάλι σου (δηλαδή θα διοριστούν) και κάνε μόκο. Μη σε ακούσω όμως να παραπονιέσαι ξανά γιατί θα πέσει φάπα!!! Κατάλαβες;

Ανώνυμος είπε...

Και πώς Vassilis προσπάθησε στα 5 χρόνια να φτιάξει την χώρα;
Με τους τεράστιους μισθούς στα γκόλντεν μπόις, με τους διοικητές ΔΕΚΟ να παίρνουν εκατομμύρια ευρώ τον μήνα, με τις υπέρογκες υπουργικές σπατάλες, με τα τεράστια ποσά σε άχρηστα εξοπλιστικά προγράμματα, με 4 αχρησιμοποίητα λήαρ τζέτ στην διάθεση του πρωθυπουργού;
Δέν γίνονται έτσι οι παράδεισοι, ο Παπανδρέου δέν υποσχέθηκε κανέναν παράδεισο είπε οτι θα κάνει οτι μπορεί να τα περιορίσει.

Ανώνυμος είπε...

Vassilis άν θεωρείς κόλαση το μετρό, την Αττική οδό, το αεροδρόμιο Σπάτων, την εθνική Αθηνών - Κορίνθου, την Εγνατία, την γέφυρα Ρίου - Αντιρίου, την νέα γέφυρα της Χαλκίδας σε σχέση με το απολύτως τίποτα του αρχηγού σου λυπάμαι για λογαριασμό σου.
Αίσχος αυτά που γράφεις είναι η καλύτερη διαφήμιση για την 20ετία ΠΑΣΟΚ.

Ανώνυμος είπε...

Αττικη οδος,μετρο Αθηνας,αεροδρομιο.Εργα τα οποια ξεκινησε ο Μανος και οχι το ΠΑΣΟΚ και με χρηματα απο την ΕΕ στην οποια το ΠΑΣΟΚ δεν ηθελε να προσχωρησουμε.Μηπως πρεπει να τους δωσουμε και ευσημα που τα συνεχισαν;

Ανώνυμος είπε...

ναι, ναι ... το ΠΑΣΟΚ φταίει για όλα !!!!
6 χρόνια κυβερνάει η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ κατέστρεψε το κράτος
Δεν μιλάμε για την πιο ανίκανη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης
Μιλάμε για την χειρότερη κυβέρνηση που πέρασε ποτέ !!!! --

Όσον αφορά στον παράδεισο - εσείς τα λέτε για την κυβέρνησή σας, όχι το ΠΑΣΟΚ !!!

Ανώνυμος είπε...

1:00 άν τα ξεκίνησε ο Μάνος ψήφισε τον έχει κάνει δικό του κόμμα τώρα.

Vassilis είπε...

Εγώ είμαι ο πρώτος που παραδέχομαι ανθρώπους στην κυβέρνηση Σημίτη, όπως ο Βερελής. ΑΛΛΑ τον Βερελή τον έδιωξαν από το ΠΑΣΟΚ!!!

Επίσης ακόμα και τα έργα αυτά ήταν κατά κύριο λόγο στην Αθήνα.

Η Ν.Δ. ήδη τελείωσε 5 οδικούς άξονες σε όλη την Ελλάδα, αλλάζοντας τις ποιο επικίνδυνες διαδρομές. Έχει ξεκινήσει ακόμα 3. Τελείωσε την Εγνατία που την πάλευαν 8 χρόνια οι άλλοι και την παρέδωσαν μισή!!! Ξεκίνησε το Μετρό στην Θεσσαλονίκη που το ανακοίνωνε ο Σημίτης για 6 ΔΕΘ.

Θέλετε άλλο έργο; Δες τα συστήματα μηχανογράφησης που αναπτύχθηκαν και αυτό που θα μπει σε λειτουργία από τον Γενάρη. Το ΠΑΣΟΚ δεν είχε κάνει σχεδόν τίποτα σε αυτόν τον τομέα, ούτε άφησε σχέδιο.

Θέλετε άλλο έργο; Τα μέτρα για τους δανειολήπτες που έβγαλε σε φυλλάδιό του το ΠΑΣΟΚ έχουν όλα νομοθετηθεί και εφαρμοστεί από αυτήν την κυβέρνηση. Αναγκάστηκε το ΠΑΣΟΚ να αποσύρει το φυλλάδιο με την δικαιολογία ότι ήταν περσινό (ενώ απάνω είχε την καινούρια τους διεύθυνση).

Θέλετε άλλο έργο; Δείτε τις τηλεπικοινωνίες, την πληροφορική. Δείτε τους υπολογιστές που έδωσε στους μαθητές, τους desktop τα προηγούμενα χρόνια, τα netbooks φέτος. Δείτε τους φορητούς για τους φοιτητές.

Ο μηδενισμός δεν μου ταιριάζει και δεν τον κάνω για έργα του ΠΑΣΟΚ, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα δεχθώ μηδενισμό του έργου αυτής της κυβέρνησης που είναι περισσότερο από του ΠΑΣΟΚ και σε μικρότερο χρονικό διάστημα και με μεγαλύτερες δυσκολίες.