Κυριακή, Σεπτεμβρίου 20, 2009

Πάρε κόσμε.... πάρε πάρε... Εδώ το καλό ΠΑΣΟΚ.Σχόλιο vasper: αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα...

7 σχόλια:

Αντώνης ο 95388 είπε...

Μήπως ξεχάσατε το γνωστό του Ανδρέα όταν του ειπαν μετά τισ εκλογές το '81 τι κάνουμε με αυτά που υποσχεθήκαμε για βάσεις ,ΝΑΤΟ,ΕΟΚ?
Σιγα μην τα πίστεψε κανείς απάντησε

Αντώνης ο 95388 είπε...

Μήπως ξεχάσατε το γνωστό του Ανδρέα όταν του ειπαν μετά τισ εκλογές το '81 τι κάνουμε με αυτά που υποσχεθήκαμε για βάσεις ,ΝΑΤΟ,ΕΟΚ?
Σιγα μην τα πίστεψε κανείς απάντησε

Vassilis είπε...

Το ΠΑΣΟΚ φυσικά και δεν πρόκειται να χαρίσει τα χρέη στις τράπεζες. Αυτό που προτείνει, το οποίο εκ πρώτης είναι λογικό είναι η εισαγωγή της χρεωκοπίας φυσικών προσώπων.

Αυτό όμως που δεν λένε επίσης είναι ότι με τίποτα δεν καλύπτει 100000 οικογένειες και 150000 επιχειρήσεις.

Επίσης δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει δεκτός ως συνταγματικός ένας νόμος που στην ουσία λέει στις τράπεζες "κακώς δανείσατε". Οι τράπεζες μετά ή θα ανεβάσουν τέρμα θεού το κόστος δανείων ή θα σταματήσουν να ρίχνουν ρευστό στην αγορά. Στην ουσία για ένα νομοσχέδιο που θα βοηθήσει ελάχιστους που πληρούν τα κριτήρια κινδυνεύουν να χειροτερέψουν την κατάσταση της οικονομίας.

Και φυσικά δεν είναι χάρισμα χρεών. ΟΜΩΣ οι φυλλάδες τους το διαφημίζουν ως τέτοιο στους ιθαγενείς... που η πλειοψηφία είναι τόσο ανόητοι ώστε να το πιστεύουν.

F5PILOT είπε...

Βασιλακη σου είπα μη βιαζεσαι γιατί γίνεσαι ρόμπα

http://nonews-news.blogspot.com/2009/09/blog-post_608.html

Μη στενοχωριέσαι το βίντεο ανεβαίνει σε λίγο. Οπότε δώρον άδωρον

Σειρά μου να γελάσω
Χαχαχαχαχαχαχαχαχα

Vassilis είπε...

F5pilot, ο λαϊκισμός του ΠΑΣΟΚ δεν έχει όρια. Το νομοσχέδιο το γνωρίζουμε πολύ καλά και ΔΕΝ χαρίζει χρέη κανενός!!! Ούτε καλύπτει 100000 οικογένειες και 150000 επιχειρήσεις όπως λέει το λαϊκίστικο εξώφυλο. Οπότε συνεχίζω να γελάω με την προσπάθειά σας να κοροϊδέψετε τον κόσμο.

Σε ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ που προσπαθήσει ο Παπανδρέου να κάνει κάτι τέτοιο... τότε η αγορά θα σταματήσει τελείως να λειτουργεί και καμία αύξηση των... 30 λεπτών την ημέρα στους δημόσιους τεμπέληδες δεν πρόκειται να το διορθώσει...

Κατάλαβες; Οπότε συνεχίζω να γελάω.... αχαχαχαχαχαχαχαχα, μόνο που τώρα και με σένα για το αστείο link - αυθεντία!!!

F5PILOT είπε...

@Vassilis
Ένας φυσιολογικός άνθρωπος και όχι φανατικός θα ζητούσε συγνώμη.
Βέβαια ο ανεγκδιήγητος Κουμουτσάκος και η παρέα του βοήθησαν ώστε και αυτοί που δεν διάβασαν το Θέμα να μάθουν για το νομοσχέδιο που κατέθεσαν πριν τις εκλογές υπέρ των δανειολειπτών.
Περαστικά σας και άλλη φορά να προσέχετε.

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Vassilis είπε...

Οπότε ζήτα συγνώμη. Εμένα τι μου το λες;

αχαχαχαχαχα

Ρε συ f5pilot, αφού λέει βλακείες ο Μεσσίας σας. Δεν πρόκειται ποτέ να ΧΑΡΙΣΕΙ χρέη. Δεν είναι δικά του. Τι μλκς είναι αυτές; ΧΟΝΤΡΕΣ