Τρίτη, Σεπτεμβρίου 01, 2009

ΗΣΑΠ

Ο ΗΣΑΠ έβαλε aircondition στους συρμούς (κάτι που είχαν υποσχεθεί ότι θα είναι έτοιμο το 2004 και είχαν αφήσει... μόνο σε ένα συρμό), έβαλε θέσεις για ποδήλατα στους σταθμούς. Μελετάτε η είσοδος των ποδηλάτων και στο Μετρό. Αλλάζουν τις γραμμές για να γίνει η διαδρομή γρηγορότερη, ασφαλέστερη και πιο αθόρυβη.

Άλλο ένα ΜΗ έργο της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας...

Ακόμα σχεδιάζονται δύο ακόμα σταθμοί και καλοπίζονται με φυτά οι υπάρχοντες. Μελετάτε η επέκταση πέρα της Κηφισιάς.

Εσείς θα περιμένετε τις ευχές του κ.Παπανδρέου και του ΠΑΣΟΚ;

4 σχόλια:

Demelene είπε...

Πραγματικά ακουγεσαι σαν μαύρη κομματικη διαφήμιση. Θυμίζεις αυτους που τσακώνονται για τις ομάδες που ο καθένας παρουσιάζει από την ιστορία μονο ότι τον βολεύει και πολλές φορές το δεδομένο ως κατόρθωμα γιατι αποκτύπτει τις συνθήκες με τις οποιές έγινε.

Αλλάξαν τις σάπιες γραμμές? Ξέρεις καθόλου από γραμμές τρένου και γιατι έπρεπε να αλλαχθούν? Ναι έπρεπε να ειχει γινει νωρίτερα. Όλα έπρεπε να ειχαν γινει νωρίτερα.

Εγώ απλά θα πω οτι και το Μετρό φτοιαχθηκε επί εποχής ΠΑΣΟΚ. Εσυ θα πεις κάτι ότι σχεδιάστηκε επί εποχής ΝΔ. Δηλαδή όπως με τις ομάδες. Αν δεν το πεις τότε απλά ουσιαστικά αναφέραμε και οι δυο έργα που εγιναν σε δυο διαφορετικές κυβερνήσεις, 50 χρονια καθυστερημένα από την κάθε μία.

SO FUCKING WHAT?

Που κολάνε όλα αυτά για το ΠΑΣΟΚ και τον Παπανδρέου. Η αστοχία συσχέτισης για μια ακόμη φορά αποκαλύπτει την εμπάθεια σου στο θέμα. Δεν διαφωνώ μαζί σου, καταλαβαίνω γιατι αλλά ειδα και εγώ από την εναλλακτική.

Σε κάποια πράγματα έχεις πολύ δίκιο και καλό insight και αυτός ειναι ο μόνος λόγος που ακομα διαβάζω το blog σου καθώς όλο και κάτι μπορεί να μάθεις. Αλλά αυτή η εμπάθεια σου σπάει κοκκαλα.

Βασίλειος Περαντζάκης είπε...

@demelene, ότι δεν ακούμε δεν έχει γίνει.. όταν το ακούμε δεν μας αρέσει... εκεί έχουμε καταντήσει..!!!

Ε λοιπόν δεν είναι έτσι. Το έργο θα το λέω στο δικό μου blog. Όποιος θέλει το διαβάζει...

Το πρόβλημα είναι η εμπάθειά μου, η ο μηδενισμός που μας έχουν επιβάλλει τα ΜΜΕξαπάτησης;

Ειδικά για το μετρό, ξέρεις την ιστορία του; Ξέρεις πως το σταμάτησαν οι "αριστεροί" τέλη της δεκαετίας του 50 για να μην γίνει από... τους Άγγλους... πως το καθυστέρησε ο Ανδρέας Παπανδρέου ("Η Αθήνα δεν χρειάζεται μετρό" - Τσοχατζόπουλος, 1985) για να γίνει τελικά 15 χρόνια μετά, μισό, κουτσουρεμένο και με προβλήματα που ακόμα προσπαθούμε να διορθώσουμε... (όλοι, όχι η Ν.Δ.).

SO FUCKING WHAT? Άφησε το ΠΑΣΟΚ να ξανακυβερνήσει και θα πάρεις απάντηση... απλό!!!

Demelene είπε...

Και μονο η ιστορική αναδρομή που προβάλεις ειναι κατά αντιστοιχία με τους οπαδούς.

Και που άφησα την ΝΔ να κυβερνήσει πήρε η Ελλάδα μεγαλύτερη απάντηση? Ιστορικές αναδρομές μπορώ να κάνω και εγώ πολλές και για μέλη του ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.

Εσυ απλά προτιμάς ΝΔ από ΠΑΣΟΚ. Κατανοητό και σεβαστό. Αλλα ρε φίλε όπως το προσπαθείς ειναι σαν να αντιμετωπίζεις την ΝΔ σαν το σαρωτικό κύμα ελπίδας και προόδου της Ελλάδας.

Γυρνα τον τίτλο του μπλογκ σου, σε ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΔ ΑΠΟ ΠΑΣΟΚ και αν σου σχολιάσουν άλλα κόμματα?? απαντάς καταλλήλως.

Σου ξαναλέω και εγώ μπορέι να προτιμώ σοκολάτα από κρέμα, McLarren από Ferrari αλλα αν προσπαθήσω να το στηρίξω και ορθολογικά θα με ισοπεδώσουν όλοι για πλάκα. Μπάζει νερά από όπου και να το δεις και εκει εκτείθεσαι και εσυ. Στήριξε την προσωπική σου επιλογή θαυμασμού η μίσος αλλα φιλε μου δεν αιτιολογουνται τα αδικαιολόγητα ΜΜΕξ ή όχι

Jim Slip είπε...

Η ΝΔ πήρε μηδέν στην οικονομία. Τίποτα. Μηδέν. Ελλείμματα, δημόσιο χρέος, και άγιος ο θεός.