Τετάρτη, Απριλίου 22, 2009

Που είναι τα στοιχεία που έλεγαν;

Υποτίθεται ότι υπήρχαν στοιχεία για τον Παυλίδη ή και τους συνεργάτες του που θα έδινε ο εφοπλιστής Μανούσης στην Βουλή. Όσο τα είδατε εσείς, άλλο τόσο τα είδαν και οι βουλευτές. Ούτε φωτοτυπίες επιταγών (προφανώς δεν υπάρχει απόκομμα οπότε η φωτοτυπία θα έβγαινε εύκολα πλαστή) ούτε φωτογραφίες συναλλαγών (ο συνεργάτης του Υπουργού είχε κάθε δικαίωμα να δει τον εφοπλιστή και το ότι είχε μαζί του χαρτοφύλακα μάλλον δεν είναι παράνομο για άνθρωπο που χρειάζεται χαρτιά για την δουλειά του... ή μάλλον δεν είναι καθόλου παράνομο).

Ούτε αποδείξεις όπως έλεγαν, ούτε ενδείξεις, ούτε τίποτα. Επειδή όμως ο σκοπός της αντιπολίτευσης δεν είναι η απόδοση δικαιοσύνης όπως λέει, αλλά η πρόκληση εκλογών για να αρπάξει την εξουσία (όσο βρίσκεται μπροστά στα γκάλοπ) θα ψηφίσουν υπέρ παραπομπής του κ.Παυλίδη. Και ας μην υπάρχει τίποτα να του επισυνάψουν. Απλά δεν τους παίρνει να περιμένουν να προκαλέσουν εκλογές το 2010 γιατί μέχρι τότε θα έχει φανεί το τεράστιο έργο της κυβέρνησης και δεν θα έχουν προλάβει να το καρπωθούν αυτοί.

Που είναι λοιπόν οι τρανταχτές αποδείξεις; Ή έστω οι... ενδείξεις; Απόδειξή τους είναι ότι δηλώθηκε η αντικειμενική ενός ακινήτου στο συμβόλαιο αγοράς αντί για την αγοραία; Δηλαδή υπάρχει και άλλος τρόπος να αγοράσει κάποιος ακίνητο; Ούτε ένδειξη δεν είναι αυτό, καθώς τα υποτιθέμενα χρήματα που δόθηκαν με επιταγή καμία σχέση δεν έχουν με την πηγή των χρημάτων για την αγορά του ακινήτου!!! Και όμως...

Απαντώντας λοιπόν στην ερώτηση... απλά δεν υπάρχουν τέτοια στοιχεία. Ούτε θα μπορούσαν να υπάρξουν από την στιγμή που ο Παυλίδης είναι αθώος. Φως φανάρι. Αν θέλουν να μας πουν κάτι άλλο ας φέρουν τα δήθεν στοιχεία. Αλλά... αφού δεν υπήρξαν ποτέ πως θα το κάνουν;

2 σχόλια:

krogias είπε...

27 Απριλίου θα βγει το πόρισμα.
Ακόμη και ο... Τζίμας, ο επικεφαλής των βουλευτών της Ν.Δ., σήμερα το πρωί είπε ότι δεν μπορεί να μιλήσει για το ποια στοιχεία έχουν βγει από την Επιτροπή.
Εσύ, που τα ξέρεις όλα αυτά ρε θηρίο?!
Βιάζεσαι λίγο, αλλά εντάξει. Τουλάχιστον εσύ λες αυτό που θα κάνει η Ν.Δ. ούτως ή άλλως...

Vassilis είπε...

Εγώ λέω και αυτό που έχει προαναγγείλει το ΠΑΣΟΚ το οποίο ξεχνάς να σχολιάσεις. Βασικά θέλετε να προκαλέσετε εκλογές με κάθε κόστος γιατί δεν σας παίρνει να περιμένετε.

Ενδείξεις δεν υπάρχουν πόσο μάλλον αποδείξεις. Κάποιες λεπτομέρειες μπορεί να μην τις ξέρουμε, αλλά ξέρουμε ότι αν υπήρχαν αποδείξεις όπως αυτά που έλεγαν θα είχε απλά λήξει η υπόθεση, συν ότι ξέρουμε ότι δεν τις παρουσίασε ο Μανούσης όπως έλεγαν πριν πάει να καταθέσει. Αλλιώς ούτε το ΚΚΕ, ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ ούτε το ΛΑΟΣ θα περίμεναν να πουν τι θα προτείνουν στο πόρισμα.