Πέμπτη, Απριλίου 23, 2009

Οι μεσσίες του Σοσιαλισμού

Θέλω οι μεσσίες του Σοσιαλισμού να μου βρουν μία χώρα... όχι δύο ή τρεις... μία χώρα που τα πήγε όπως είχε προβλέψει στην οικονομία το 2008... Για να μην πω να μου βρουν μία χώρα που έπεσε τόσο κοντά όσο πέσαμε εμείς στις προβλέψεις και εν μέσω 2 διεθνών κρίσεων. Μία πετρελαϊκή, μία οικονομική. Να μου πουν πως τα πήγαν οι Σοσιαλιστές της Αγγλίας (2ο προϋπολογισμό παρουσίασαν εκεί - θυμάστε πως κορόιδευαν εδώ τα πρόσθετα μέτρα; ) ή οι σοσιαλιστές της Ισπανίας με το 19% ανεργία (πάνω από 2 φορές την εδώ ανεργία). Ακόμα και οι δημοκρατικοί της Γερμανίας. Γλίτωσε κανένας ή μήπως και για εκείνες τις χώρες φταίει η "ακυβερνησία" του Καραμανλή!!!

Αλλά φυσικά το μόνο που θα γίνει είναι τα ΜΜΕξαπάτησης και οι προπαγανδιστές του ΠΑΣΟΚ να λένε ότι τους κατέβει και να υπόσχονται λύσεις και να επαναλαμβάνουν "ΘΑ" όπως κάνει ήδη ο κ.Παπανδρέου, υποσχόμενος τα πάντα στους πάντες. Από τον αγρότη μέχρι τον μεγαλοτραπεζίτη. Τον πρώτο τον κοροϊδεύει από τις τηλεοράσεις ενώ στον δεύτερο τα υπόσχεται όλα σε δείπνα, φανερά ή μη.

Η κοροϊδία πάει σύννεφο. Στα κανάλια έχουν τους ΠΑΣΟΚους 5-5 να μην αφήνουν κανέναν άλλο να μιλήσει για να καλύψουν τις πομπές τους. Και όσο πλησιάζουν οι εισαγγελείς στο ΠΑΣΟΚ για το τεράστιο σκάνδαλο Siemens, τόσο τα κανάλια και οι παρατρεχάμενοι που βάσιζαν την οικονομική τους δύναμη στις συμφωνίες με το ΠΑΣΟΚ τρελαίνονται και κάνουν ότι μπορούν για να μην φαίνεται το έργο της κυβέρνησης μπας και προλάβουν να την ρίξουν. Αλλά δεν θα τους περάσει. Έχουμε ευρωεκλογές σε 3 μήνες και εκεί θα πάθουν πανωλεθρία. Θα ξεσκεπαστεί όλο το ψέμα με τις διαφορές του 5-7%.

2 σχόλια:

Demelene είπε...

Βασιλή ασχετώς τι κάνουν οι ξένοι, ασχέτως τι λένε τα καναλια, δεν ξέρω που βλέπεις τι αλλα ειμαστε πολύ χάλια και όχι λόγω της κρίσης.

Αν ήμασταν λόγω της κρίσης, αντε να πω όλοι μαζί. Αλλά εδώ το πρόβλημα ειναι πρωτίστως εσωτερικό και θα έσκαγε έτσι και αλλιώς και φυσικά δεν θα περάσει όπως των άλλων.

Vassilis είπε...

Δηλαδή έξω φταίει η κρίση ενώ μέσα φταίει ο Χατζηπετρής; Χάλια ξέρεις τι λέω εγώ; Ότι σε 20 χρόνια δεν είχαν φτιάξει ούτε χιλιόμετρο δρόμου. Ότι σε 20 χρόνια δεν έλεγξαν ποτέ κανέναν για τις ατασθαλίες του... και τώρα δεν μας αρέσει που τα ακούμε και θα το πληρώσει η μόνη κυβέρνηση που κάνει έργο; Ε όχι... δεν είναι έτσι...