Δευτέρα, Ιανουαρίου 26, 2009

Να τα πληρώσουν οι αγροτοπατέρες....

Γιατί δηλαδή πρέπει εμείς να πληρώσουμε το γεγονός ότι οι αγρότες πούλησαν τζάμπα την παραγωγή τους; Δεν το κατάλαβα. Θα μου δώσουν εμένα επιδότηση από το κράτος αν την δουλειά μου την πουλάω τζάμπα; Όχι βέβαια. Και όμως οι αγρότες αυτό θέλουν. Ε να τα πληρώσουν οι αγροτοπατέρες που τους έπεισαν να πουλήσουν 3 λεπτά το κιλό πορτοκάλια, ενώ εμείς στην αγορά τα αγοράζουμε τουλάχιστον 1 ευρώ!!!

Αντί να κάνουν τους αγώνες τους την ώρα της πώλησης τους κάνουν μετά και ταλαιπωρούν εμάς; Και θα την πληρώσουμε εμείς την νύφη; Ε όχι. Η κυβέρνηση θα πρέπει να πάρει πίσω αμέσως όλα τα μέτρα που εξήγγειλε αφού δεν θέλουν οι αγρότες να τους κοροϊδεύουν. Ούτε και εμείς θέλουμε να μας κοροϊδεύουν οι αγρότες.

Να ανοίξουν αμέσως τους δρόμους, ή να τους συλλάβουν για παρακώλυση συγκοινωνιών. Έκαναν καλά καλά όλες τις επιδοτήσεις βίλες, αυτοκίνητα και τώρα δεν έχουν να φάνε; Σκασίλα μας...

6 σχόλια:

Demelene είπε...

το γεγονός ότι τόσα χρόνια η ΕΕ τους χρηματοδοτεί για να προσαρμοστουν στις νέες ανάγκες και αυτοί τα τρώνε απλά, και τώρα διαμαρτύρονται που το βάζεις. Εγώ αυτο δεν γουστάρω. Κάνε την αγροτιά, καφενείο με τους αλβανούς στα χωράφια και όλα αυτά με πλάτες της ευρώπης.

Πάντως σχετικά με την διαφορά τιμής στο χωράφι και ράφι, συγνώμη αλλα φταιει το κράτος και όχι μονο για τα αγροτικά. Και για μένα αυτο ειναι το πιο τραγικο.

Vassilis είπε...

Το κράτος δεν είναι για να βάζει τιμές. Είναι για να βάζει κανόνες. Όταν βλέπεις του αγρότες να πουλάνε 3 λεπτά το κιλό... και μετά να ζητάνε τα ρέστα, είναι το ίδιο στρέβλωση με το να φτάνει στην αγορά στο 1 ευρώ ενώ το κόστος είναι το μισό.

Vassilis είπε...

Και δυστυχώς στην Ελλάδα έτσι έχουν μάθει. Δεν αλλάζει σε μία μέρα, ή σε μία θητεία κυβέρνησης αυτό. Θέλει βήματα μικρά, όπως αυτό με το γάλα. Μόνο στον φούρνο μπορείς να πάρεις γάλα κάτω από Ευρώ... βήμα μικρό είναι, αλλά έγινε. Και θυμάσαι πόσο λυσσαλέα αντιδρούσαν οι παραγωγοί και οι βιομηχανίες γάλακτος.

naxios είπε...

ΒΑΣΙΛΗ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ Ο ΑΦΙΣΟΚΟΛΛΗΤΗΣ krogias.blogspot.com ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΛΙΝΚ ΔΕΝ ΣΕ ΕΧΕΙ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΞΙΟ

Vassilis είπε...

Δεν πειράζει... τον έχω εγώ :-) Εξάλλου μου αρέσει να ακούγονται όλες οι απόψεις, ακόμα και του ΠΑΣΟΚ...

Nick Batsikouras είπε...

Βρε παιδιά, για τον Κρόγια μιλάμε. Εκεί που τελειώνουν τα επιχειρήματα, ξεκινάνε τα χαρακώματα, οι χαρακτηρισμοί κτλ...

Κι όποιος του αποδομεί το "αδάμαντο" προκάλυμμα της προπαγάνδας του ΠΑΣΟΚ, τρώει κι ένα σοσιαλιστικό μπλοκ σοβιετικού τύπου...