Πέμπτη, Δεκεμβρίου 21, 2006

"Αριστεροί", οι μόνοι δίκαιοι...

Αυτές τις μέρες σηκώθηκε ορυμαγδός αντιδράσεων από την αντιπολίτευση για το ξέσπασμα του Υπουργού Δημόσιας Τάξης Βύρωνα Πολύδωρα. Βγήκαν οι συνηθισμένοι θιγμένοι δήθεν "αριστεροί" να πουν όχι πάνω σε αυτό που τους επισύναψε ο Πολύδωρας, αλλά γιατί είχε το θράσος (;;;!!!) να τους το επισυνάψει!

Όταν λίγες μέρες πριν ο κ.Στρατούλης, πρωτοπαλίκαρο του κ.Αλαβάνου έλεγε ότι "τι ήθελαν και πέρασαν από εκεί οι ασφαλίτες" ή πριν ακόμα διέκοπτε την συνεδρίαση του κοινοβουλίου όχι απλά με πανό αλλά με υβριστικές εκφράσεις κατά της κυβέρνησης, όλοι αυτοί οι κύριοι "αριστεροί" σιωπούσαν.


Ο κ.Παπανδρέου μάλιστα διολίσθησε πρόσφατα σε ένα ακόμα απαράδεκτο φραστικό παράπτωμα όταν αναφέρθηκε σε "εμφυλιολατρεία" για τις επιλογές της κυβέρνησης σχετικά με τον χρόνο συζήτησης της αναθεώρησης του άρθρου 16 του Συντάγματος.

Και τους πείραξε τι όλους αυτούς τους "αριστερούς"; Ότι ζήτησε ο Πολύδωρας να του πουν αν συμφωνούν με τον κ.Στρατούλη ή με εκείνον; Δηλαδή να μην τους ζητήσουμε την άποψή τους, γιατί θα μας δείρουν και από πάνω;

Πλέον έχει καταντήσει γελοίο με τις προκλήσεις τους. Βάζουν 100 άτομα να κλείνουν κάθε 3 μέρες το κέντρο, "συζητάνε" με κουκουλοφόρους, βρίσκουν εμφυλιολατρικές κινήσεις στις νομοθετικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης και υβρίζουν ως οχετοί, ενώ οι ίδιοι περιμένουν να παραμείνουν στο απυρόβλητο.

Μάλιστα πρόσφατα, μια που ανέφερα τα περί εμφυλίου, είδα στην τηλεόραση την κυρία Παπαρήγα να παραβρίσκεται σε εκδήλωση για τα 60 χρόνια από την ίδρυση του "Δημοκρατικού Στρατού", της μάζας δηλαδή των δολοφόνων που πριν ακόμα φύγουν οι Γερμανοί κατακτητές από την χώρα μας ξεκινούσαν τις δολοφονίες Ελλήνων δεξιών ή άλλων μη κομμουνιστών που τους θεωρούσαν απειλή για την κατάληψη της εξουσίας από τους κομμουνιστές. Παρ' όλ' αυτά, όταν ένας δεξιός παραβρίσκεται σε εκδηλώσεις μνήμης για τον Εθνικό Στρατό... είναι φασίστας και χουντοβασιλικός...!!!

ΛΙΓΟ ΝΤΡΟΠΗ δεν έχουν.... Αλλά που να την βρουν να μου πείτε. Δεν δίνεται με κουπόνια....

Δεν υπάρχουν σχόλια: